Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatíčka 2012: Souboj krajů! Vedou Středočeši! Moraváci zaspali?

15. října 2012 | 16:29

Nejoblíbenější soutěž na českém internetu Zlatíčka nabírá obrátky. Do včerejšího večera jste do ní přihlásili už více než 1 000 dětí, které mají v galeriích už více než 1 500 fotografií a tempo se stále zvyšuje! Zatím vedou Středočeši. Dají jim Moraváci na frak?

Nejvíce dětí v soutěži zatím zastupuje hlavní město Prahu a Středočeský kraj. K včerejší půlnoci jsou jich tam přihlášené téměř tři stovky, v Jihomoravském kraji jim čelí pouhá třetina.

Právě krajské klání je v letošním roce velkou novinkou. Svého vítěze bude mít každý ze 14 českých regionů, ti se potom utkají v superfinále o absolutní titul Zlatíčko roku 2012.

Neváhejte! Přihlaste i své děti a soutěžte o 50 000 korun. Vždyť letos může zvítězit třeba zrovna to vaše!

ONLINE PŘIHLÁŠKU NALEZNETE ZDE!

Oblíbená soutěž je letos plná novinek. Tou hlavní je právě skutečnost, že vaše dítě může získat nejen titul Zlatíčko Česka, ale i titul Zlatíčko kraje. Šance na vítězství jsou tak mnohem vyšší.

Tou další je několik možností, jak na svou fotografii upozornit. Můžete jí označit symbolem STAR a posílat do VIP zóny, která je stále na hlavní stránce soutěže. Díky službě Foto+ zase můžete přidat fotogalerii a doplnit tak soutěžní fotku o dalších 15 nesoutěžních, měnit hlavní soutěžní fotografii a barevně ji zvýrazňovat.

Projděte domácí fotoalba a vyberte ty nejlepší fotky svých dětí. Pochlubte se svými zlatíčky našim čtenářům. To oni svými hlasy v internetovém hlasování rozhodnou o tom, které z fotografií postoupí do semifinále.

Patnáct nejúspěšnějších fotografií z každého ze 14 krajů se pak utká v SMS hlasování, které rozhodne o vítězích jednotlivých krajů. První tři z každého kraje pak postoupí do celorepublikového SMS finále.

Hlavní ceny obdrží tři soutěžící, jejichž fotografie dostala ve finálovém SMS hlasování nejvíce hlasů.

Zkrátka nepřijdou ani čtenáři, kteří se SMS hlasování zúčastní. I oni totiž mohou vyhrát zajímavé ceny.