Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílená matka: Za čtyřměsíční dceru utrácí milióny

Lisa je svou dcerou úplně posedlá. Holčička má všechno značkové
22. prosince 2010 | 14:54

Tak tomu se říká posedlost! Britka Lisa Davis přímo extrémně rozmazluje svou dceru Nicole. Jsou jí teprve čtyři měsíce a už žije jen v kašmíru, hedvábí, saténu a krajkách. Kdejaká dospělá žena by mohla miminku závidět. A proč Lisa péči tak přehání? Měla nádor na mozku a myslela si, že nebude moct mít děti. Teď dceru obléká do značkových šatiček a okolí ji má za blázna.

Manželé Lisa a David Davisovi dceři Nicole dopřávají opravdu všechen komfort. Za hračky a oblečení pro ni už utratili neuvěřitelných milion korun! Lisa se ještě loni bála, že nebude moct otěhotnět, protože jí lékaři objevili nádor na mozku. Ten se později ukázal jako nezhoubný. I tak ale byla Lisa neskutečně šťastná, když zjistila, že čeká miminko. A teď se dcerce snaží dopřát vše a rozmazluje ji.

Rodina bydlí v Hampshire v domě za 4,5 milionu korun. Vybavení pokoje, který navrhoval speciálně najatý designér, stálo rodiče holčičky v přepočtu 180 000 korun. Jen postýlka je přišla na 60 000 korun. Dalších 150 000 korun stál pokojíček v domě na Floridě. Tam spí Nicole v postýlce z dubu, obklopená růžovým nábytkem a v přeplněných šatních skříních je jen oblečení známých značek.

Autor: profimedia.cz

Když se Nicole v červenci narodila, manželé Davisovi uspořádali křest. Za ten utratili 180 000 korun. Po slavnostním obřadu proběhla hostina se třemi chody pro šedesát lidí...

Zvláštní způsob dokazování lásky

Nicole 22. července oslaví první narozeniny a její maminka Lisa už pro ni má dárek. První narozeniny jsou určitě důležité, ale volba dárku Lisy je poněkud přehnaná. Dceři koupila diamantový náhrdelník od Tiffanyho v hodnotě 180 000 korun!

„Chci, aby měla vše a jen to nejlepší. Někteří moji známí si myslí, že ji moc kazím, ale mně je  to jedno. Nemyslím si, že je to vyhazování peněz. Pokud něco potřebuje, pořídím jí to. Dítě jsem dlouho plánovala a moc chtěla. Měla jsem o všem jasnou představu. I její pokojíček jsem chtěla takto – v krémové a kávové barvě,“ rozplývá se maminka Lisa.

„Když utratím dvě stě liber (v přepočtu okolo šesti tisíc korun – pozn. red.) za džíny, nevidím důvod, proč stejně tak neutratit za Nicole. Je pro ni důležité, aby vypadala hezky. U nás v rodině se všichni snaží vypadat pěkně a učí to i děti. Myslím si, že utrácení za krásné oblečení ukazuje, jak moc své dítě milujete,“ tvrdí odvážně Lisa.

Ta si ještě v dubnu loňského roku myslela, že nebude moct mít děti. Na mozku totiž měla nádor a lékaři ji před tímto rizikem varovali. Vše ale dopadlo dobře. Lisa šla na operaci a zjistilo se, že tumor nebyl zhoubný. O půl roku později otěhotněla a její sen mít rodinu se tak přece jen splnil.

Jen ať utrácí, říká manžel šílené matky

„Neprojdu ulicí, aby mě nezastavovali lidé a říkali mi, jak rozkošnou mám holčičku a jak jí to sluší. Jako dítě jsem byla docela rozmazlená, tak chci, aby si to zažila také,“ vysvětluje Lisa, proč dceři kupuje tak drahé věci.

„Vím, že si někdo může myslet, že jsem šílená, ale celý život jsem si přála dítě. Můj sen se splnil a jsem moc šťastná,“ září Lisa. „Do nákupů se nehrnu, protože to Lisa dělá moc ráda. Je mi jedno, kolik utratí, do té doby, co budou obě šťastné. To je pro mě to nejdůležitější,“ prohlásil otec princezničky David. Uvidí se, jaký dopad bude tato výchova mít.

Autor: INT, mivr, Klena