Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Takhle vypadá Arabela po 45 letech! Kamarádí pořád s Dádou? A co právě dotočila?

Video se připravuje ...
Takhle vypadá Arabela po 45 letech!
VIDEO: Prostě fenomén
18. června 2024 | 06:00

Herečka Jana Nagyová Pulm, která ve svých dvaceti letech legendární Arabelu ztvárnila, žije v zahraničí, ale v posledních týdnech se kvůli natáčení nové mini série objevila v Praze. Využili jsme příležitost a natočili s ní rozhovor, ve kterém vzpomíná nejen na herecké kolegy z Arabely, ale i na to, jak tato role ovlivnila její budoucí směřování. Jaké vztahy má dnes s Xénií, tedy Dádou Patrasovou? A v jakém trháku ji brzy uvidíme? Podívejte se na rozhovor!

Co myslíte, vídá se dnes ještě Jana Nagyová s někým ze svých hereckých kolegů z Arabely? Zajímá vás, jak proběhlo její seznámí s Vladimírem Menšíkem? Nejen na to jsme se jí zeptali v novém rozhovoru. “Dneska bych si ráda zahrála roli Xénii,” svěřila se.

Bylo pohádkové i samotné natáčení Arabely?

“Zahrát si s filmovými legendami mi dodalo sebevědomí,” přiznává v rozhovoru Jana Nagyová Pulm, která v Arabele hrála po boku Vladimíra Menšíka, Jiřího Sováka a dalších významných herců. “Měla jsem pocit, že hraju s muži a se ženami, ne s herci a s herečkami. Setkala jsem se z jejich strany z lidskostí,” vzpomíná Jana Nagyová v rozhovoru, na který se můžete podívat v úvodu článku. “Natáčení ovšem nebylo lehké, protože natáčet se zvířaty a s dětmi je vždy náročné. Navíc se používala triková kamera a to vše bylo těžké sesynchronizovat. Ale aspoň jsme nenatáčeli 10-12 hodin denně, jako je běžné dnes.”

Autor: Česká televize; Prostě fenomén

V jakých nových seriálech Janu Nagyovou uvidíme? Očividně se máme na co těšit!

Jana Nagyová Pulm se v rozhovoru, kterým provádí spisovatelka Johana Fundová, rozpovídala také o tom, v jakých českých seriálech ji budeme moci brzy vidět, a zamýšlela se nad otázkou, co by poradila svým mladším kolegyním, kterým se naskytne podobná životní role, jako se naskytla jí v případě Arabely.

Celý rozhovor si pusťte v úvodu tohoto článku! Baví vás retro fenomény? Sledujte projekt Prostě fenomén na YouTube!

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén, PSF