Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Podzim v Česku podle věštce Plamínka: Čekají nás cyklony, bouře a politické problémy!

Video se připravuje ...
Cyklóny, lokální bouře a politické problémy. Česko čeká turbulentní podzim, tvrdí věštec Vlastík Plamínek
VIDEO: Prostě fenomén!
8. října 2023 | 06:00

Věštec Vlastík Plamínek se proslavil zejména svým originálním bubnováním v pořadu EZO TV. Exkluzivně pro Blesk pro ženy však vyvěštil, jaká budoucnost čeká Českou republiku v následujících měsících. A klidný podzim nás rozhodně nečeká, spíše naopak. "Těšit se" totiž můžeme nejen na pořádné výkyvy počasí, ale i na vrtkavou politickou situaci. Čeho bychom se měli obávat nejvíce? Pusťte si celý rozhovor!

"Hlavně v listopadu a na začátku prosince nám hrozí tři poměrně výrazné cyklony, půjde o zbytky hurikánů z karibské oblasti, které se dostanou až k nám do České republiky, samozřejmě s mírnějšími projevy," vyvěštil v rámci rozhovoru Vlastík Plamínek a zároveň dodal: "Samozřejmě půjde o mírnější projevy, ale i u nás budou lokální škody."

Turbulentní podzim i z hlediska politiky

Pokud vláda ustojí současné problémy, stane se tak podle Plamínka s odřenýma ušima. "Pro naši společnost to nebude nic jednoduchého," upozornil v rozhovoru. A jak na tom bude válečná situace v Evropě? Lokální konflikty prý potrvají dál, jelikož zájmy mocností jsou podle Plamínka důležitější než zájmy lidí. "Mocnosti se dohodly a ostatní je jen divadélko pro běžné lidi. Zbytečně kvůli tomu umírají statisíce lidí." 

Autor: Profimedia

Jolandu měl Plamínek rád, měla velký dar vidění

V rozhovoru se Plamínek rozpovídal i o zákulisí pořadu EZO TV a zavzpomínal na věštkyni Jolandu, která se proslavila zejména díky videím na YouTube, která ji mnohdy spíše zesměšňovala. “Byla kvalitní věštkyní a osobností. Jolanda měla velký dar vidění a velký dar umět lidem pomoct, bohužel ale neměla dar rétoriky.”

Autor: Prostě fenomén!

Sleduje i další díly pořadu Prostě fenomén!

Baví vás retro fenomény? Sledujte i další díly nového pořadu Prostě fenomén! Rozhovory moderuje Johana Fundová, autorka knižních bestsellerů Devadesátky a Milénium. A na koho se můžete těšit v příštím díle? Na Sandru Bursákovou, bývalou šéfredaktorku kultovního časopisu Bravo!

Na celý rozhovor s Vlastíkem Plamínkem se podívejte ve videu v úvodu článku.

Autor: Johana Fundová, PSF, Prostě fenomén