Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavný čuník Hektor je po smrti. Majitelé ho museli nechat uspat!

20. ledna 2018 | 06:00

Hektora dostala jeho majitelka Veronika Žáková od své babičky k osmnáctým narozeninám. Od té chvíle z nich byla nerozlučná dvojka. Čuníka pravidelně venčila poblíž tramvajové zastávky Maniny v pražských Holešovicích. Už nebude. Kvůli zdravotním problémům musela Hektora jeho majitelka nechat uspat. Začátkem ledna tak odešel do zvířecího nebe.

„Nerad – ale odcházejí nejen lidé – oznamuji, že dne 5. 1. 2018 odešel tam, kde i zvířat je víc, místní holešovický krasavec, švihák Hektorek, vzpomeňte na něj!“ informoval  o smutné události na Facebooku jeden z holešovických obyvatel. 

Pod příspěvkem hned lidé začali vyjadřovat upřímnou soustrast a dávat plačící "smajlíky". „Ach jo :( to ne..,“ napsala Nadia. „Hezkej věk, i když to mohl dotáhnout na víc samozřejmě. Upřímnou soustrast. Fešák to byl,“ zavzpomínal Michal. Desetiletý černý čuník Hektor měl podle informací ze sociálních sítí závažné problémy, a proto ho majitelka nechala uspat. 

Pokud máte doma zvířecího kamaráda, přihlaste ho do naší nové soutěže Mazlíček Česka. Navštivte naše stránky a soutěžte o krmivo na celý rok zdarma! Svého mazlíčka přihlašujte ZDE >>>

Autor: nec, Blesk.cz