Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kvůli nemoci přišla o všechny končetiny. Přesto se líčí lépe než vizážistka!

Video se připravuje ...
Blogerka nemá ruce ani nohy a líčí se jako modelka
VIDEO: instagram.com/kaitlyndobrow
18. května 2017 | 08:00

Dvaadvacetiletá Kaitlyn Dobrow byla donedávna obyčejná dívka, která snila své sny, zajímala se o módu a bavila se s přáteli. Ve dvaceti letech ale onemocněla zánětem mozkových blan. A přestože jí tato nemoc vzala všechny končetiny a poznamenala kůži na celém těle, Kaitlyn žije dál a její odhodlání je inspirací pro statisíce fanoušků po celém světě.

„Díky tomu jsem našla cestu k bohu a stala jsem se lepším člověkem. Už nejsem tou dívkou, kterou jsem byla kdysi. Nejsem povrchní, změnila jsem se,“ popisuje mladá Američanka v jednom ze svých videí, která uveřejňuje na internetu.

Přestože měla od dětství sen být tanečnicí, rány osudu jí připravily jiný scénář. Kvůli meningitidě strávila několik měsíců v nemocnici, odumírala jí tkáň po celém těle a vypovídaly některé orgány.

Místo rukou má Kaitlyn protézy, se kterými se umí precizně nalíčit. A když se občas něco nepovede, dokáže si ze sebe udělat legraci. "Zpočátku jsem přemýšlela nad tím, že si vezmu život. Ale dnes už jsem se naučila se svým onemocněním žít," vzkazuje svým fanouškům kosmetická blogerka.

Necelé dva roky po tragické události je z ní sebevědomá, krásná dívka, která žije takřka plnohodnotný život. Dokonce má přítele, který ji v jejích aktivitách podporuje a pomáhá jí. Na svých videích Kaitlyn ukazuje, jak se správně nalíčit, a informuje o aktuálních trendech ve světě kosmetiky. Podívejte se sami:

Video se připravuje ...
Blogerka nemá ruce ani nohy a líčí se jako modelka • VIDEO: instagram.com/kaitlyndobrow

Autor: lch