Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na prvním rande si sundala paruku a odhalila holou hlavu. Podívejte se, jak zareagoval!

23. května 2017 | 06:00

Dívka trpící onemocněním vlasů se ukázala v televizní show, aby podpořila ostatní
s podobným problémem. V britském pořadu První rande si před svým partnerem sundala paruku. Jaká byla jeho reakce?

Dvaadvacetiletá Eve Betts od dětství trpí nemocí Alopecia areata, při které vypadávají vlasy a tvoří se pleš. Ve třech letech začala přicházet o vlasy a zakusila kvůli tomu hodně posměchu. 

„Když jsem byla malá, děti se mi smály, protože jsem neměla žádné vlasy ani obočí,” svěřuje se Eve. „Bylo to opravdu těžké. Pamatuji si, jak mi můj táta jen s obtížemi maloval první obočí,” vzpomíná se smíchem.

Možná i proto se stala kosmetičkou a začala pečovat o krásu ostatních žen. „Svou práci miluji. Líbí se mi, když ode mě ženy odcházejí spokojené s tím, jak vypadají.” Do seznamovací reality show se Eve přihlásila, aby pomohla ostatním dívkám v podobné situaci podpořit jejich sebevědomí.

Odhalení před kamerou

„Od té doby, co show běžela, jsem jí byla posedlá. Kamarádky mě přemlouvaly, abych se do ní přihlásila taky. Napadlo mě, že bych do soutěže mohla jít bez paruky, abych ostatním ukázala, že je to absolutně normální a že na mé nemoci není nic zvláštního.”

Video se připravuje ...
Eve Betts • VIDEO: youtube.com/First Dates

Když se v televizní show před kamerami Eve poprvé sešla se svým partnerem Jordanem, padli si do oka, a když Jordan z legrace zmínil, že kdysi nosil culík, Eve neváhala ani minutku, aby přiznala, že ona sama nosí paruku. 

Tu si před kamerami i Jordanem sundala a předvedla tetování na levé části hlavy. „On
i servírka byli vyděšení. Všichni v restauraci se otočili, aby si mě prohlédli, bylo to zábavné.” Když se Jordan z překvapení vzpamatoval, jeho reakce byla: „Nenandavej si paruku zpátky, jsi krásná a jedinečná.”

„To, že jsem se do reality show přihlásila, mi pomohlo být ke svému okolí otevřenější. Doufám, že jsem pomohla ukázat ostatním, že se s touto nemocí dá bez problémů žít.”
A podle pozitivních ohlasů, které díky show Eve dostala, se její záměr skutečně vydařil.

Autor: Rebeka Stoklasová