Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Matka se upálila, předtím poslala svým pěti dětem k Valentýnu čokoládu

14. února 2017 | 16:14

Matka pěti dětí Lisa Williams z Walesu v Anglii poslala svým dětem poštou přání k Valentýnu včetně jejich oblíbené čokolády. Potom pravděpodobně spáchala sebevraždu na pláži. Bylo jí pouhých jednatřicet let.

Aby stihl balíček pro její děti dojít včas na Valentýna, poslala ho Lisa Williams už v neděli. Její děti mají v oblibě čokolády, tak maminka každému jednu koupila a společně s přáním ke svátku zamilovaných a milujících je vložila do obálky. Pro dceru k přáníčku přidala ještě řetízek s přívěskem ve tvaru srdce.

Hodinu předtím, než Lisa na pláži Newrey Beach ve waleském Anglesey spáchala sebevraždu, vyfotila přání společně s dárečky pro děti na svůj profil na sociální síti. Pak se nejspíše odhodlala a upálila se. 

Tělo matky našel hlídač v neděli hodinu před půlnocí. Policie nemá podezření na cizí zapříčinění, vypadá to tedy, že Lisa spáchala sebevraždu, a to jedním z nejstrašnějších způsobů. Upálením. Policie má případ v podstatě za uzavřený.

Lisa se rozešla nedávno se svým manželem, možná právě to stálo za jejím děsivým rozhodnutím. Ve valentýnském přáníčku vyznala lásku svým dětem a slíbila jim, že se na ně přijde brzy podívat.