Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kopněte mě do koulí! Bezdomovec našel zvláštní zdroj obživy

Fotografie
1. prosince 2014 | 12:00

Každý si na svoje živobytí vydělává jak může. Poměrně bolestivý a zvláštní způsob si ale zvolil jeden americký bezdomovec. V přepočtu za 500 korun ho totiž můžete libovolnou silou nakopnout přímo do jeho intimních partií. A to ještě není všechno.

"Musím přiznat, že to vážně příšerně bolí, ale teď, když na tomhle nápadu vydělávám dobré peníze, mám dost prostředků na chlast, který bolest otupí," říká James. "Vydržím tak šest kopanců denně. Nejvíc jsem jich za jeden den zvládnul patnáct...".

Tenhle americký bezdomovec vymyslel, jak "bez práce" získávat finance na alkohol, bez kterého si život na ulici nedokáže představit. Postává na ulici s cedulkou, kde je napsáno, že za 20 dolarů, tedy v přepočtu za necelou pětistovku, ho můžete nakopnout do varlat takovou silou, jakou budete chtít. Na možné dlouhodobé důsledky se prý snaží nemyslet.

"Můj příjem šel letos v létě dolů," prohlásil James. "Mohl bych si dovolit jídlo jen každý druhý den a musel bych přestat chlastat."


V průběhu let prý James používal spoustu triků, jak si získat sympatie lidí a vytáhnout z nich peníze. Od používání berlí, přes nošení pásky přes oko, až po tvrzení, že byl vietnamským veteránem. A párkrát dokonce využil i kočku s čerstvě narozeními koťátky, které si lidé hladili a on jim pak smutně sdělil, že brzy zemřou, protože nemá peníze na to, aby se o ně postaral.

"Tyhle staré taktiky ale už nefungovaly, protože to teď dělá každý. Musel jsem se odlišit od konkurence. Tak jsem dostal tenhle šílený nápad, aby mě lidé kopali do koulí, " dodal James. "Samozřejmě, za peníze."

Je překvapující, že lidé mají o tuhle nabídku poměrně velký zájem. "Myslím, že prostě chtějí dostat agresi ven. Mezi klienty mám spoustu vystresovaných administrativních pracovníků," říká James, který za příplatek 5 dolarů ještě nabízí možnost udeřit ho do ramene, stehna, případně mu vrazit facku. "Také je tady spousta lidí, kteří nenávidí bezdomovce, a tohle je skvělý způsob, jak to dát najevo."