Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Z baculky sexy kočkou: Zhubla 48 kilo kvůli ponížení v půjčovně šatů

26. listopadu 2014 | 06:00

"Šaty ve vaší velikosti nemáme," musela si vyslechnout. Pak už jen z pohovky sledovala, jak si ostatní družičky zkoušejí jeden úžasný model za druhým. Nakonec jim kvůli ní museli šaty ušít. Takovou potupu už Suzanne MacCrimmon (34) přes srdce nepřenesla.

Když dnes čtyřiatřicetiletou Suzanne v roce 2009 nejlepší kamarádka požádala, zda by jí šla za družičku, ta nadšeně souhlasila. Jako každá žena totiž svatby milovala. Když ale uviděla další dvě družičky uvědomila si, že asi nebude snadné sehnat pro ně v půjčovně stejné šaty. Jedna totiž měla velikost 36, druhá nosila 40 a Suzane potřebovala 56.

"Byla jsem na ně v té půjčovně nejdřív hrozně naštvaná, když mi oznámili, že v mé velikosti dokonce ani nemají žádné vzorové šaty, které bych si mohla vyzkoušet. Obě dívky si zkoušely všechny ty krásné róby a já jen mohla sedět na sedačce a pozorovat je," vzpomíná dnes štíhlá kráska.

Suzanne MacCrimmon shodila 48 kilo. Z oplácané baculky je teď sexy kočka.
Autor: profimedia.cz
Nakonec nevěsta musela šaty pro všechny objednat na zakázku. "Měla jsem pocit, že jsem to Rachel všechno zkazila. Místo aby si užívala všechny ty krásné starosti, musela kvůli mně řešit, co si oblečeme," říká Suzanne, která chtěla svoji kamarádku podpořit, ale nakonec měla pocit, že jí všechno zkazila.

"Když jsem pak ještě viděla fotky ze svatby, uvědomila jsem si, že tam v těch růžových šatech na ramínka vážně vypadám příšerně," dodala Sue, která v té době vážila 125 kilogramů. A to byl ten zlomový okamžik, kdy se rozhodla, že ze sebou musí něco udělat.

Suzanne MacCrimmon shodila 48 kilo. Z oplácané baculky je teď sexy kočka.
Autor: profimedia.cz
Zašla do klubu, který sdružuje lidi, kteří chtějí zhubnout. Navíc jí v jejím úsilí podpořila i dobrá kamarádka. Nastěhovala si ji k sobě domů a dohlížela na Suzannin nový jídelníček. A vzala ji také do posilovny.

"Už za dva týdny jsem byla o 5 kilo lehčí. Cítila jsem se skvěle. Začala jsem běhat, jezdit na kole. Absolvovala jsem 6-ti týdenní tábor s výcvikem bojových umění," dodává mladá pohledná žena, která je teď o osmačtyřicet kilo lehčí a překypuje sebevědomím.