Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zhubla 70 kilo za 16 měsíců, při sledování seriálů šlapala na rotopedu

20. září 2014 | 06:00

Prodělala náběh na infarkt, potřebovala vyměnit kolenní kloub. A to přesto, že jí bylo pouhých pětatřicet let. Její váha se ale v té době vyšplhala na neuvěřitelných 130 kilogramů. Teď nosí velikost 42 a vypadá skvěle! Jak to matka čtyř dětí dokázala?

Catherine Powell se kupodivu neuchýlila k žaludečnímu baypassu, ani k žádné "zázračným" tabletkám. Přesto dokázala za necelý rok a půl shodit víc než polovinu své váhy. Z české velikosti 58, kterou si musela kupovat, teď přešla na 42. To vše jen díky tvrdé práci a odhodlání.

Proč ale vlastně maminka čtyř dětí během let takhle hrozně přibrala? Za vším byly prý její "tajné svačinky" mezi jídly. A také láska k čokoládě. Tu tajně schovávala v lednici, úplně vzadu v šuplíku na zeleninu.

Catherine Powell dokázala za pouhých 16 měsíců shodit téměř 70 kilo.
Autor: profimedia.cz

Když se jí ale jednou v noci doslova "zbláznilo" srdce a ona myslela, že dostala infarkt a umírá, rozhodla se s nadváhou skoncovat. Nechtěla, aby její čtyři děti ztratily matku. Podstoupit bypass žaludku ale nechtěla.

Ve výprodeji si proto koupila nejlevnější rotoped, který stál v přepočtu necelou tisícikorunu. A začala šlapat při sledování oblíbených seriálů. V kurzu hubnutí se pak naučila, jak si připravit vlastní zdravé jídlo a sestavit stravovací plán plný zeleniny a ovoce.

Za rok už byla o více než půl metráku lehčí. Dalších dvacet kilo pak ztratila během pouhých čtyř měsíců. Její zdravotní problémy i únava zmizely jakoby mávnutím kouzelného proutku. Z Catherine se stala úplně jiná žena.

A pokud si myslíte, že si po tak razantní změně váhy musela nechat operativně odstranit vytahanou kůži, jste na omylu. V průběhu hubnutí totiž začala navštěvovat posilovnu a docílila toho, že i bez zákroku chirurga vypadá v šatičkách bez rukávů skvěle.