Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejžárlivější žena světa! Manžela testuje na detektoru lži

21. prosince 2014 | 12:30

Kontroluje mu všechno. Mobilní telefon, emaily, výpisy z účtu, a dokonce i jeho tep. Test na přenosném detektoru lži musí o dvanáct let mladší muž podstoupit pokaždé, když se vrátí domů. Debbi Wood (43) z anglického Leicesteru totiž trpí chorobnou žárlivostí.

"I když Steve odešel třeba jen na 15 minut, aby koupil mléko, jakmile se vrátil domů, vždycky jsem ho prověřovala detektorem lži," svěřila se Debbi, která se konečně dozvěděla, že za její ukrutnou žárlivostí je vlastně nemoc. Trpí totiž takzvaným Othellovým syndromem. To ji nutí stále pochybovat o manželově věrnosti.

"Jsem ráda, že konečně vím, co se mnou je. Ale mám před sebou ještě dlouhou cestu," dodává dvaačtyřicetiletá žena, která svému manželovi v minulosti dokonce zakázala sledovat televizi, aby se na obrazovce náhodou neobjevila nějaká přitažlivá žena. A nesmí si dokonce ani kupovat časopisy, které by na svých stránkách měly jakékoliv obrázky žen.

Debbi nutí svého o dvanáct let mladšího přítele aby se podrobil zkoušce na detektoru lži vždy, když se vrátí domů.
Autor: reprofoto Youtube.com
A co na to říká Steve? Ten se k celé věci postavil jako chlap. "Někdy jsem z výsledků na detektoru lži nervózní, protože se mi rozbuší srdce a Debbi má pak strach, že jsem jí byl nevěrný. Říkám jí, že jsem ji nepodváděl a modlím se, aby mi věřila. Jsem ochoten se s tím smířit, protože vím, že jsme spřízněné duše. Je to sice poněkud zvláštní situace, ale trocha té žárlivosti na mé lásce nic nemění."

Zajímavé je, že nemoc pravděpodobně spustilo zklamání v lásce. Debbi totiž v minulosti žila deset let v USA, kde měla vážný vztah. Jenže ten se nakonec rozpadl. Láskou zklamaná Debbi se přestěhovala zpět do Británie, kde se seznámila se Stevem. Měla tak zlomené srdce, že se zapřísáhla, že už s nikým nechodit. Pak ale poznala Steva a byla ztracená.