Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 chyb, které vám spolehlivě zničí vztah!

  • Vztah, ve kterém to klape je k nezaplacení, ale nic není zadarmo, něco pro to musíte udělat
    15. listopadu 2014 | 06:00

    Sice se říká, že by žena měla být občas potvora a vytasit drápy, ovšem nic se nemá přehánět. Nadměrná sobeckost ani chlad nejsou zrovna vlastnosti, které vám zajistí lásku na celý život. Čemu byste se měla vyhnout?

  • Nebuďte majetnická


    Žádné z nás není příjemné, když se partner zdrží v hospodě, odjede na víkend s kamarády. Pochybnosti, zda se někde „nelízne“ a v alkoholovém opojení pak neprovede nějakou pitomost, nás občas dusí všechny. Ale chtít mít muže neustále pod zámkem? Jen to ne! Když vám bude sedět doma, nakonec si ho sama přestanete vážit. I on bude mít nejspíš nepříjemný pocit k zalknutí. Dopřejte mu sem tam volnost! Vždyť vy sama byste nejspíš nesnesla kontrolu dvacet čtyři hodin denně.
    Autor: shutterstock

  • Kroťte žárlivost


    Občas není na škodu, když dáte najevo, že se partner ke kamarádce tiskne trochu více, než je žádoucí. Z žárlení se ovšem nesmí stát permanentní teror. Kontroly mobilu a pošty jsou pro druhou stranu ponižující. A když budete muže neustále vyslýchat, kde byl a co dělal, slídit mezi jeho kamarády, jestli vám nelže, nakonec ho ztratíte.
    Autor: Profimedia.cz


  • Občas ustupte


    Chtěla byste do kina, ale váš partner naplánoval projížďku na kole? Jste přesvědčená o tom, že kabelku, která se vám líbila, vám prostě musí koupit? Myslíte si, že máte patent na rozum a všechno musí být jen podle vašich představ? Omyl! Přestaňte se chovat jako rozmazlená holčička. Pokud váš muž není absolutní „podpantoflák“, dlouho vám podobné rozmary trpět nebude. Ve vztahu je nezbytné občas ustoupit.
    Autor: shutterstock


  • Projevte cit


    Někdy máme my ženy naprosto „vymytý“ mozek řečmi o tom, jak by nám měl muž snášet modré z nebe, kupovat drahé dárky, projevovat lásku, být romantický, citlivý. Jenže vztah nemůže být nikdy jednostranný. Pokud ho sama nedokážete pochválit, spontánně ho nepohladíte, neumíte opětovat něhu, těžko bude po vašem boku šťastný.
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Nebuďte líná


    Je šílené, když musíte zastat všechny domácí práce sama. Ale existuje i opačný typ žen. Takových, co se málem nezvednou z gauče, odmítají chodit do práce, jakkoliv na sobě pracovat. Myslíte, že je fér, když vysíláte muže za výdělkem a pak ho ještě nutíte, aby si vyžehlil košili a uvařil večeři pro celou rodinu? A čím mu chcete imponovat, když z bezpečí gauče nejste schopná nasát žádný nový vjem? Věřte, že budete pro partnera brzy jen nepříjemným břemenem, které bude toužit nadobro sejmout ze svých beder. Zvlášť když ještě navíc rezignujete na svůj zevnějšek.
    Autor: Shutterstock.com


Autor: duš
Klíčová slova:  láska a vztahy, žárlivost, zničit
Diskuse ke článku
.