Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zhubla 46 kilo za 18 měsíců: Z boubelky sexy nevěstou!

29. září 2014 | 06:00

Důvody, proč se někdo rozhodne zhubnout, mohou být různé. Pětadvacetiletou kadeřnici nedokázala přinutit ani blížící se svatba. Až obrovská ostuda, kterou Becky Hames zažila v zábavním parku. Co se vlastně stalo?

"Nechtěla jsem být tlustou nevěstou, ale až zážitek z Disney Worldu mě dokopal k tomu, abych s tím opravdu něco udělala. V té chvíli jsem byla úplně na dně. Bylo to strašně zahanbující. Nakonec na ten tobogan nešel nikdo z mé rodiny, protože mě v tom nechtěli nechat samotnou. Byl to jeden z nejhorších zážitků v mém životě. Cítila jsem se jako odpad," svěřila se Becky britskému deníku DailyMail.

Už od dětství holdovala dívka ze Staffordshiru kaloriemi nabitému jídlu z fastfoodů, koláčkům a čokoládě. Kvůli nezdravému životnímu stylu se tak dopracovala až na konfekční velikost 54!

Becky Hames
Autor: profimedia.cz

Po tom, co ji její přítel Stephen po šestileté známosti požádal o ruku, se ale Becky kvůli své nadváze nedokázala přinutit jít si alespoň vyzkoušet svatební šaty. Bála se toho, že by na ní snad ani žádné neměli.

Zlomový okamžik nastal v moment, kdy se s přítele vydali do Disney Wordu na Floridě.  Když si ruku v ruce vystáli hodinovou frontu na tobogán, zažila Becky to nejhorší ponížení. Obsluha jí odmítla na atrakci vpustit s tím, že je moc obézní a mohla by se někde zaseknout. Mladá žena se tak musela podél celé fronty vrátit dolů po svých.

Tenhle trapas jí přinutil zamyslet se nad svým životním stylem a udělat první krok k jeho změně. Radikálně změnila jídelníček, začala pravidelně jíst ovoce a zeleninu. Díky tomu teď po osmnácti měsících nosí velikost 40 a tvrdí, že nikdy nebyla spokojenější.

"Je to úžasné. Nikdy jsem se necítila dobře v šatech. Poprvé jsem si je oblékla až na mou rozloučku se svobodou. Když si teď prohlížím fotografie ze svatby, vím, že ta těžká práce stála za to. Stále nemůžu uvěřit tomu, že jsem to já," dodává Becky.