Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Milan (42): Miluju dceru kolegyně. Je jí čtrnáct…

Dospělý muž se zamiloval do 14tileté dívky! Myslí to s ní vážně.
7. září 2014 | 06:00

Láska hory přenáší… Láska kvete v každém věku. Hezká přísloví, že? Jasně, lásce sice neporučíte, ALE… Co když je ta osudová žena o téměř 30 let mladší, navíc pod zákonem???

 „O tomhle se nemluví moc dobře, jde přece o kontroverzní téma,“ přiznává Milan s lehkou dávkou ironií v hlase. Má pravdu. Jeho vyvolenou je mladá dcera jeho kolegyně. Krásná, dlouhovlasá „lolitka“, která si s Milanem možná trochu hraje. Jenže to Milan nechce ani slyšet. „Není to tak, Eliška je hodná holka, která i přes svůj ví, co chce.“ Je zaslepený nebo má pravdu? Těžko říct. Každopádně, tak moc zamilovaného chlapa jsem už dlouho neviděla. Že má rozšířené zornice na svědomí pouze „zdravá“ cigareta? Omyl. Milanovi se okamžitě rozšíří hned, jak vysloví Eliščino jméno… Začalo to parfémem…

Vůně lásky

Všechno začalo na firemním večírku. Milanova kolegyně si o půlnoci zavolala do restaurace manžela, a nabídla odvoz i Milanovi, který souhlasil. „Když jsem nastupoval do auta, první co mě naprosto dostalo byla vůně ženského parfému. Manžel vzal cestou i dceru, která byla u kamarádky. „Sedl jsem si dozadu vedle ní a když jsem se na ni podíval, byl jsem ztracený. Bylo to jako z těch amerických filmů. Obstarožní outsider je paf z mladé krásné žabky. Ano, do této pro mě ještě nedávno scifi kategorie, už patřím i já…“ Ty starý vole, co to děláš? Milan na Elišku nemohl přestat myslet. I když se pokusil při jízdě o konverzaci, opětovaného zájmu se nedočkal. Eliška na jeho otázky sice odpovídala, ale víceméně ze slušnosti.

Lolita
Autor: Shutterstock
Posmutnělá lolitka

Druhý den nenápadně začal vyzvídat od kolegyně. Co manžel, co dcera, jak se jim daří a tak nenápadně… „Kolegyně neměla ani páru, a tak mi všechno vyzvonila. Její dcera je poslední dobou smutná, nemá moc kamarádů, hodně kouká na filmy, kluka nemá… To mě potěšilo. Mám šanci, říkal jsem si, a vzápětí mi druhé já našeptávalo: Ty starý vole, co si to namlouváš, tahle holka nikdy tvoje nebude..“ Jenže chtíč, nebo spíš láska, jak Milan říká, byly silnější. Pomohla Alice Když zanedlouho Eliška navštívila svou mámu v práci, využil chvilky, kdy v kanceláři zůstali jen oni dva a začal na Elišku přes filmy. „To ji zaujalo, jen jsem zjistil, co za film má ráda a když řekla, že filmy od Alice Nellis, byl jsem jako na koni. Začali jsme probírat film Mamas&Papas, ze kterého byla úplně pryč. Prozradila mi, že by chtěla studovat scénáristiku, ale že o tom rodiče nechtějí ani slyšet.

Starší kamarád

Slíbil jsem jí, že za ni budu u její mámy bojovat. V ten okamžik se na mě podívala úplně jinak a já byl ještě víc ztracený.“ Za dalších čtrnáct dnů si Milan neváhal založit facebook, jen aby se k Elišce víc přiblížil. „Touha po ní mě úplně vysilovala. Ano, byla a je objektem mých erotických snů, ale jen o sexu to není! No a co, že jí je čtrnáct, proč se na mě někdo dívá skrz prsty, proč společnost zatracuje lásku, která není podle „norem“ a „předpisu“,“ říká zoufale a já mám pocit, že jestli se něco nestane, mohlo by to s Milanem dopadnout fatálně… Jenže Milan mě vyvádí z omylu. „Momentálně je náš vztah na bázi flirtování po telefonu a na skypu.

Zůstává u flirtu

Elišce se role „lolity“ zalíbila a tak se mnou flirtuje, takovým tím holčičím způsobem. Nic jsme spolu neměli, ale nic víc bych si nepřál. Mám už dokonce připravenou řeč pro kolegyni. Počítám s tím, že by na mě možná poslala policajty, ale jsem ochoten jít do vztahu s její dcerou i tajně. Miluju ji, jako jsem ještě nikoho nemiloval!“ 

Autor: Dita Černá