Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Příběh čtenářky: Manžel mě opustil kvůli dívce, kterou potkal u bazénu

Je to už víc než půl roku, ale pořád to hrozně moc bolí. Zradil mě v době, kdy jsem se cítila nejšťastnější ve svém životě.
4. září 2014 | 10:00

Měla to být dokonalá romantická dovolená. Jejich první u moře. Luxusní resort, koktejly zdarma, palmy a křišťálově čistá voda plná barevných ryb. Čtenářka Jana (36) na ni s manželem šetřila víc než rok. Netušila ale, že se tam její muž (41) zamiluje do jiné. A navíc o 22 let mladší.

Strašně moc jsem se tam oba těšili. Odpočítávali jsme dny do odletu a nemohli se oba dočkat, jak si to u Rudého moře užijeme. Měla to být vlastně taková naše "svatební cesta". Vůbec nám nevadilo, že jsme se brali už dva roky před tím.

Jenže v té době jsme na nějakou dvoutýdenní exotiku neměli ani čas, a vlastně ani peníze. S Oldou jsme strávili pět dní na Máchači a to bylo všechno. Ale rozhodně jsem si nestěžovala. Zažili jsme tam spolu spoustu krásných okamžiků.

Byli jsme jak dva zamilovaní puberťáci. Vlastně jsme vůbec nevnímali okolí. Měli jsme oči jen jeden pro druhého. Myslím, že tenkrát nám bylo úplně jedno, jestli se koupeme v chladném jezeře nebo v prohřátém moři. Jestli kolem nás šumí borovice nebo palmy. Stejně jsme většinu času trávili v chatce...

egypt
Autor: Exim Tours
Vysněná dovolená v luxusu

Tohle ale měla být dovolená, na kterou budeme vzpomínat celý život. Je pravda, že to se skutečně vyplnilo. Jenže úplně jinak, než jsem si vysnila. To, co se tam odehrálo, bych si nedokázala představit ani v těch nejšílenějších snech.

Pětihvězdičkový resort v egyptském Sharm El Sheiku nás přivítal doslova s otevřenou náručí. Všechno bylo dokonalé. Úslužný personál, křišťálové lustry, mramor... Luxus dýchal ze všech stran. Ještě aby ne, vždyť to taky stálo balík.

Osudové setkání

Hned druhý den jsme se u bazénu setkali se sympatickým mladým párem. Honza s Radkou nám hned padli do oka. Byli tak bezprostřední a plni energie. Ani my jsme jim nebyli nesympatičtí, takže jsme nakonec spolu trávili téměř všechen čas.

Sešli jsme se vždycky už u snídaně, dopoledne jsme trávili u bazénu, po obědě jsme šli společně na pláž a večer jsme si užívali karaoke. Skvěle jsme se bavili. Radka s Oldou dováděli jak malé děti. Byla skutečně atraktivní, ale mě nenapadlo, že by pro mě mohla představovat nějakou hrozbu. Vždyť byla tak mladá...

Stačí pár prosluněných dnů a snadno se necháte okouzlit
Autor: profimedia.cz

Nevěra vyplula na povrch

Jenže ke konci pobytu jsem náhodou zjistila, že si Olda s Radkou tajně vyměňuje esemesky a dokonce si i volají. Tušila jsem, že se i scházeli, protože můj muž často mizel. A ona taky. Uhodila jsem na něj, ale on samozřejmě vše razantně popřel. Obvinil mě, že jsem paranoidní.

Moje vysněná dovolená byla v troskách. Poslední dva dny jsme spolu nepromluvili skoro ani slovo. Nejhorší bylo, že jsme zpátky letěli ve stejném letadle jako Radka s Honzou.

Přebrala mi ho "holčička"

Doma Olda souhlasil, že si z mobilu číslo Radky vymaže. Jenže už druhý den mi oznámil, že na víkend jede za kamarádem, aby mu s něčím pomohl. Samozřejmě jsem tušila, že ho stráví s Radkou, ale nemohla jsem nic dělat.

Za pár týdnů mi oznámil, že naše manželství nemá smysl a bude lepší, když se rozvedeme. Pořád ale popíral, že by v tom Radka hrála jakoukoliv roli. Odstěhoval se ode mě pouhé dva měsíce po návratu z Egypta.

Později jsem na Facebooku zjistila, že oba do světa hrdě hlásají, že jsou spolu ve vztahu už od doby, kdy se potkali u bazénu na naší "svatební cestě". Je to už víc než půl roku, ale pořád to hrozně moc bolí. Zradil mě v době, kdy jsem se cítila nejšťastnější ve svém životě.