Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zázraky se dějí! Muže snů našla na Facebooku, 31 let poté, co nepřišel na rande

Mandy Ashworth svého vysněného muže našla na Facebooku dlouhých jedenatřicetlet poté, co nepřišel na smluvenou schůzku.
29. července 2014 | 13:30

Nikdy nepřestala doufat! A to ani přes to, že na první schůzku, na kterou jí před více než třiceti roky pozval, nakonec nepřišel. Přesto na něj Mandy Ashforth (48) nikdy nezapomněla, ani přes to, že se vdala a porodila pět dětí. Teď se jí konečně její sen splnil.

"Je těžké uvěřit tomu, že se to stalo tolik let po tom, co jsme se seznámili," svěřila se anglickému serveru Mirror šťastná novomanželka. "Byl to jedním slovem perfektní den. Skutečná pohádková svatba. Měla jsem nádherné dlouhé bílé šaty a sedm družiček," dodala Mandy Ashforth, která si muže svých snů vzala minulý týden, neuvěřitelných jedenatřicet let po té, co nepřišel na domluvenou schůzku.

Prázdninová láska skončila slzami

Mandy bylo pouhých sedmnáct let, když byla s rodiči na prázdninách v městečku Bridlington na pobřeží East Yorkshiru. Tam poznala devatenáctiletého Barrieho Moata (50) a beznadějně se do něj zamilovala.

Věřila, že je to ten pravý. O to větší zklamání bylo, když mladík na domluvenou schůzku nepřišel. Po dvou hodinách čekání na autobusovém nádraží odešla domů se zlomeným srdcem a slzami v očích.

Nikdy na něj nezapomněla

Kontaktovat ho ale nemohla. Mladí lidé si totiž nevyměnili adresy, ani telefonní čísla. Roky ubíhaly, Mandy se provdala a během svého manželství porodila pět dětí. Na Barrieho ale přesto nikdy myslet nepřestala.

Možná i to bylo důvodem, proč se v lednu 2013 nakonec rozvedla. Okamžitě jí napadlo, zkusit hledat svou dětskou lásku na Facebooku. Když jeho profil objevila, nemohla tomu uvěřit.

Pohádková svatba po 31 letech

"Začali jsme si posílat textové zprávy a psát si přes Facebook. A nakonec jsme se rozhodli, že se sejdeme. Byla to asi ta nejšílenější věc, kterou jsem v životě udělala," svěřila se Mandy.

"Vždycky jsem snila o tom, že ho ještě někdy v životě uvidím. Pořád mám pocit, že se musím štípnout abych uvěřila, že jsme konečně pár a zbytek života strávíme po svém boku."