Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílená Američanka chce mít nos jako Kate Middleton. Prodělala už třetí operaci!

10. června 2014 | 06:00

Je pravda, že snad není jediné ženy na světě, která by se svým vzhledem, byla absolutně spokojená a nechtěla alespoň maličkost změnit. Většinou není jejich touha po změně tak obrovská, aby se kvůli tomu vrhaly na operační stoly a nechaly se přešít.

Američanka Cindy Jackson, byla se svým vzhledem prý nespokojená už odjakživa. Především její nos jí dělal starosti, a tak byl první na řadě! Zásadně podřizuje svůj vzhled módním trendům a celebritám, které jsou právě v kurzu. Během devadesátých let, kdy si nechala udělat nos poprvé, se nejdříve nechala předělat podle herečky Nicol Kiddman.

Posedlá plastikami, prodělala už 57 kosmetických procedur
Autor: dailymail.co.uk


Nyní osmapadesátiletá Cindy, pracuje jako poradkyně v ordinaci plastického chirurga, takže se každý den stýká s lidmi, kteří chtějí nějakým způsobem změnit vizáž. „Slyším své klientky, které neustále opakují dokola ta stejná jména dvou dam, podle kterých chtějí upravit,“ vysvětlila Cindy. Těmi dvěma jmény jsou Kate Middleton a Angelina Jolie.
„Rozhodla jsem se, že můj nos je již nemódní a musím si ho nechat znovu opravit,“ svěřila se Cindy. Jako dcera farmáře v Ohiu brzy zjistila, že lidé, kteří mají určité rysy v obličeji, jsou v životě mnohem oblíbenější a úspěšnější. Do dnešního dne, tak prodělala již 57 kosmetických procedur, které jí celkem stály v přepočtu 2,5 milionu korun! Mezi operace, které podstoupila, patří také remodelace čelistí a implantáty ve tvářích, operaci očních víček a zmenšení brady.

„Tohle bude už moje poslední operace nosu,“ prohlásila Cindy, která cestuje kvůli plastickým operacím do Chorvatska, protože jak říká, jsou tam levnější a chirurgové jsou šikovní.