Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zázračný chlapec (4): Matce vyvěštil potrat i porod dvojčat!

Elijah Howell
10. března 2014 | 06:00

Neuvěřitelné! Tenhle roztomilý klučina má zřejmě šestý smysl. V souvislých větách mluvil už v deseti měsících, komunikoval si s mrtvými prarodiči. Jeho nadpřirozené schopnosti pak potvrdil i psychiatr.

"Když jsem byla podruhé těhotná, řekl mi Elijah: 'Mami, tvoje miminko odejde k Bohu.', a já mu na to odpověděla: "Neříkej to Elijahu, neříkej takové věci!'. Bála jsem se, že skutečně ví, co se stane," svěřila se britskému deníku Daily Mail Heather Howell (38), maminka chlapce, obdařeného nadpřirozenými schopnostmi.

"O pár dnů později jsem opravdu potratila. Syn mě ale pořád hladil a říkal mi, že všechno bude v pořádku. Naznačil mi, že ještě budeme mít dvě děti a že to budou kluci," dodala. Za pár měsíců jí pak gynekolog oznámil, že čeká dvojčata a že jsou to chlapci.

Elijah Howell
Autor: profimedia.cz

Elijah se od ostatních dětí lišil už jako malé miminko. Choval se neobvykle. V pouhých deseti měsících už mluvil v souvislých větách, jen o pár měsíců později si povídal se svými mrtvými prarodiči. A s každým měsícem se jeho nadpřirozené schopnosti prohlubovaly.

Rodiče začali mít obavy, zda je jejich syn netrpí nějakou formou duševní choroby. Elijaha proto zavedli k psychiatričce. Ta však jeho schopnosti potvrdila. "Vykazuje všechny známky nadaného dítěte, které má schopnosti spojit se s duchovním světem. Má skutečně silný smysl pro minulé životy a dokáže o nich mluvit," prohlásila lékařka.

Ta rodičům doporučila, že mají synovi schopnosti podporovat a nadále rozvíjet. S jeho nadáním by se podle ní měli smířit. Stane se v budoucnu Elijah například mentalistou? Kdo ví...