Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trapas roku: Zasekla se v dětské prolézačce, tak zhubla 50 kilo

Za pouhý rok Emma dokázala shodit neuvěřitelných 50 kilo.
19. února 2014 | 06:00

Tohle by asi nechtěla zažít žádná žena. Mladá maminka kvůli své tloušťce uvízla v prolézačce, ven ji museli násilím vytáhnout dva muži. Není divu, že tenhle trapas přinutil Emmu Kingston (29) zhubnout. Jak to dokázala?

"Tím válcem prolézali se svými dětmi všichni rodiče. Když jsem tam ale za svým synem vlezla, věděla jsem, že já tudy neprolezu. Najednou jsem se tam zasekla. Naštěstí tam s námi byl můj bratranec, který s Freddiem pokračoval ven, zatímco mě se dva členové personálu snažili doslova vyrvat ven," vzpomíná na pokořující okamžiky devětadvacetiletá Britka.

"Bylo to neuvěřitelně pokořující, když se mě před zraky všech těch rodičů i dětí snažili dostat ven. V ten okamžik jsem se rozhodla, že se svojí tlouštkou prostě musím něco udělat," dodává Emma, pro kterou byl tenhle zážitek rozhodující. Za rok dokázala shodit neuvěřitelných padesát kilo.

Emma s manželem Markem a synem Freddiem
Autor: profimedia.cz
Začalo to nevinně

Emma nikdy nebyla vyzáblá, ale nebyla to ani žádná tlusťoška. Přibírat začala v moment, když skončila školu, nastoupila do zaměstnání a odstěhovala se od maminky.

"Přestala jsem úplně snídat, ale o to víc jsem se pak nacpala při obědě. Tloustla jsem pomalu, ale jistě. Stala jsem se doslova závislou na dvojitých cheeseburgerech a pizze. Všechno jsem navíc zapíjela hektolitry koly," svěřila se mladá maminka, která přibírala kilo za kilem.

Za pouhý rok Emma dokázala shodit neuvěřitelných 50 kilo.
Autor: profimedia.cz
Omezující nadváha

Nakonec Emma vážila stodvacet kilogramů. Okolí z toho paradoxně vinilo jejího snoubence Marka (33), který je kuchařem.

"Lidé si mysleli, že právě kvůli jeho povolání jsem tak tlustá. Ale mohlo za to nezdravé jídlo, kterým jsem se cpala," prohlásila a dodala:

"Byla jsem tak vykrmená, že jsem ani nemohla sedět se synem na podlaze, protože jsem měla strach, že bych sama nevstala. Nemohla jsem si tak s Freddiem ani hrát."

V tomhle herním centru se Emma zasekla v dětské prolézačce.
Autor: profimedia.cz
Po roce o 50 kilo lehčí

Až nepříjemný zážitek na dětském hřišti ale přinutil Emmu zhubnout. Od trapné nehody uplynulo "pouhých" dvanáct měsíců. Ze stále zadýchané baculky je teď ale sexy "kočka".

"Na ten zábavní dětský koutek jsem nezanevřela. S Freddiem se tam vracíme pravidelně. Už nejsem zadýchaná a dokážu s ním udržet krok," dodala Emma, která chce do léta ještě nějaké to kilo shodit.