Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující osud čtenářky: Dcera mi už dvakrát přebrala partnera

Od dcery bych takovéhle chování nikdy nečekala. A zradila mě dokonce dvakrát.
14. října 2013 | 06:00

Jak je mámě, které dcera svádí milého? Dá se to vůbec odpustit? Paní Eva o tom ví své. Do dnešního dne se se svým příběhem nikomu nesvěřila. Až teď se rozhodla otevřít svou třináctou komnatu.

Před dvaceti lety, kdy jsem si vedle práce na plný úvaze našla brigádu v hotelové kuchyni, jsem doma měla sedmnáctiletou dceru. Její otec neposílal alimenty, a uživit nás bylo náročné. Ale dělala jsem, co jsem mohla.

Zamilovaný kuchař

Časem jsem se v kuchyni sblížila s kuchařem. Byl sice o pár let mladší, ale to nám nevadilo. V práci jsme se vídali skoro každý den, po pár měsících jsme spolu začali randit. Byla jsem do něj zamilovaná jako mladá holka. Jednou jsem si řekla, že je čas pozvat ho k sobě domů a představit mu dceru. Asi dvě hodiny jsme seděli v obýváku sami dva, popíjeli kávu, smáli se jako děti, drželi se za ruku a občas si dali pusu.

Okouzlil mě natolik, že jsem se chtěla rozvést
Autor: profimedia.cz
Dcera si vzala, co chtěla

Když se z kina vrátila moje dcera, představila jsem jí svého přítele a ona se uvelebila na gauči u nás. Zábava pomalu vázla, atmosféra by se dala krájet a já si uvědomila, že moje dcera na něj kouká jako na obrázek. Vůbec z něj nespustila oči. Chtěla jsem nad tím povznést a asi v půl jedenácté svého milého vyprovodila. Jenže on se mi od té doby vyhýbal, schválně si bral jiné směny, a vymlouval se, že na rande nemá čas. Asi za půl roku mi dcera oznámila, že s ním chodí. Byla to pro mne obrovská rána, ale nedala jsem na sobě nic znát.

Svedla jsem mámě přítele
Autor: profimedia.cz

Dvojitá rána

Ti dva se za čas vzali, narodila se jím holčička a po čtyřech letech se rozvedli. Za osm let se situace opakovala pochopitelně s jiným mužem, a zase jsem to byla já, která ustoupila. Je neuvěřitelné, jak dokážou děti ublížit. Dnes už jsem dceři odpustila. Odpustila, ale nezapomněla. Nikomu v rodině jsem se o tom nezmínila, některé situace a příhody si prostě vezmeme do hrobu.

Autor: MAJ