Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Láska na první říznutí: Plastický chirurg si přetváří pacientku na ženu svých snů

27. srpna 2013 | 13:00

Plastika stydkých pysků, liposukce podbradku, rukou i nohou, zvednutí a zpevnění pozadí, botox. To všechno už si doktor David Matlock (49) na svojí (teď už) ženě Veronice (38) vlastnoručně "upravil". Ta je teď o 20 kilo lehčí a spolu s ním se aktivně věnuje kullturistice.

Do ordinace za ním přišla kvůli banálnímu zákroku, chtěla jen upravit a zúžit pochvu po porodu své dcery Isabelly (9), a byla z toho láska na první pohled. Nebo snad na první říznutí?

"Nemohla jsem se mu ani podívat do očí. Cítila jsem se trapně kvůli plastice, kterou jsem po něm chtěla. Strašně jsem se styděla, byla jsem hodně plachý člověk, ale byla to skutečně láska na první pohled," vzpomíná Veronica, která doktora Matlocka navštívila v roce 2007 na doporučení svých přátel.

Plastický chirurg jí tenkrát k vaginoplastice nabídl ještě soubor výkonů s názvem "Stvoříme z vás nádhernou ženu". Ten zahrnuje liposukci podbradku, odsátí přebytečného tuku z rukou i nohou, zvednutí a zpevnění pozadí.

Plastický chirurg David Matlock si Veronicu "přetváří" na ženu svých snů.
Autor: profimedia.cz

A zároveň pohlednou brunetku pozval na rande. "Byl jsem její krásou doslova uchvácen. Vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, kolik váží, hned jsem ale věděl, jak bych mohl její krásu ještě umocnit," svěřil se se svými pocity při jejich prvním setkání David.

A Veronica nezaváhala ani na okamžik."Kývla mi na všechny moje návrhy. Dokonce i na žádost o ruku," dodal šťastný plastický chirurg, který si teď svou ženu přetváří doslova k obrazu svému.

"Mám pocit, že jsem vlastně takovou jeho chodící reklamou," říká Veronica, která ale tvrdí, že ničeho z toho nelituje. Ostatně i sám David si prošel už několika zákroky metodou, jejíž je průkopníkem. Díky ní mu byl tuk z jiných částí těla implantován tam, kde chtěl mít vyrýsovanější "svaly".

Společně s Davidem se teď oba aktivně věnují fitness a zdravému životnímu stylu. A ke stejnému způsobu života vedou i Veroničinu dceru Isabell. Oba se navíc pravidelně účastní soutěží v kulturistice, kde své dokonalé postavy předvádí světu.

"Manželova posedlost po dokonalém svalnatém těle je pro mě obrovskou motivací, abych stále vypadala co nejlépe," připouští Veronica.