Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Liposukce jak z hororu! Slovenka (36) zaplatila za zohyzděné břicho 75 tisíc korun!

20. srpna 2013 | 16:00

Chtěla se jen zbavit nevzhledného těhotenského břicha, ale tvrdě za to zaplatila. Natália (36) ze slovenské Spiše se nechala zlákat působivou reklamou na laserovou liposukci, za kterou zaplatila 75 tisíc korun. Takto děsivě dopadl výsledek.

Zákrok podstoupila na soukromé klinice v Bratislavě. Laserová liposukce však skončila tragicky. Natálie není ani o kilogram lehčí a navíc má s reklamací zákroku více než rok jen samé problémy.

Doplatila na inzerát

„Chtěla jsem zeštíhlit a zůstat bez velkého břicha. Zaujala mě inzerce v ženském měsíčníku, a když jsem loni v červnu navštívila bratislavskou kliniku, všechno nabralo spád,“ říká Natália. Po laserové liposukci měla odejít krásná, štíhlá a spokojená, ale nic z toho se nekonalo.

Dohady s klinikou

„Měla jsem otoky a bolesti. Kvůli následným komplikacím jsem musela absolvovat operaci břišní stěny na jiné klinice. I přes to se už rok neúspěšně s jednateli bratislavské kliniky kvůli zákroku dohaduji. Přiznali, že zákrok nevyšel a navrhli mi opravu,“ dodala Natália.

Narušená psychika

„Narušilo to moji psychickou pohodu a důvěru v kliniku,“ uzavřela zdrcená žena. Klinika nakonec satisfakci Slovence poskytne. Bude jí vyplaceno 12 500 Kč. Že stál ale zákrok několikrát tolik, kliniku zřejmě nezajímá...

Autor: shp