Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vzali se už 106x během 28 let! A pořád nemají dost

18. července 2013 | 11:00

Neuvěřitelné! Někdo se za život zvládne i čtyřikrát rozvést, jiný si svatbu s tím samým partnerem pro velký úspěch zopakuje. David a Lauren Blairovi to však za 28 let stihli už 106krát. A dokonce zas chystají další svatbu.

Není divu, že jsou Američané David (59) a Lauren (62) Blairovi držiteli hned několika Guinessových rekordů. Stále zamilované "hrdličky" si totiž věrnost a oddanost slíbily už více než stokrát.

"Setkali jsme se ve filmovém studiu v Hollywoodu v září 1982. David říkal, že je to láska na první pohled a po třech měsících randění mě požádal o ruku," prozradila Lauren.

Od jejich seznámení uplynulo už třicet let, ale ani čas jejich vzájemné city nedokázal otupit. Milují se stále stejně jako za mlada. A opakovanými sňatky si lásku stále dokazují. Tvrdí, že jsou tím nejzamilovanějším párem na světě.

První svatbu měli David and Lauren Blairovi v roce 1984.
Autor: profimedia.cz

Pravidelně se berou v první minutě Nového roku, na Štědrý den, 29. února a samozřejmě 14. února na Valentýna, svátek všech zamilovaných. A obřady si užívají na všech možných i nemožných místech světa. Brali se už v Las Vegas, New Yorku, Londýně, Skotsku, v Gracelandu - rodišti Elvise Presleyho, ale třeba i na divadelním jevišti během představení Romeo a Julie.

"Jsme beznadějně zamilovaní. Ale žádnou z našich svateb nebereme na lehkou váhu. Každý z těch obřadů je pro nás emocionální a svým způsobem zvláštní. Naše sliby bereme skutečně vážně a lidé, kteří nás při tom vidí tvrdí, že je to na nás vidět. Líbí se mi dívat se do očí Davida, když opakujeme své sliby. Vím, že tenhle muž mě bude milovat do dne, kdy zemřu," říká Lauren.

Paradoxem však je, že když David požádal Lauren poprvé o ruku, odmítla ho. Rozmyslela si to až o dva roky později poté, když chytila svatební kytici hozenou novomanželkou svého bratrance. Ale první svatba byla jen začátkem.

"Začalo to tím, že jsme oba v minulosti žili v dlouhodobých vztazích, které nevyšly. Cítili jsme, že jsme si neskutečně blízcí a chtěli jsme neustále sdílet ten společný vzájemný slib. Náš původní cíl byl stovka, takže teď, když už jsme ho překročili, hledáme nějaký nový cíl," prozradila Lauren.