Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hodně "tučná" svatba: Hostina ve fastfoodu je stála jen 4500 Kč!

1. srpna 2013 | 06:00

Jídlo z rychlého občerstvení prostě milují, a navíc se tady i seznámili. Proto se rozhodli zorganizovat svojí svatební hostinu pro třiatřicet lidí v jednom z řetězců rychlého občerstvení v anglickém Bristolu. A stačilo jim na to necelých pět tisíc korun!

Jejich láska prý rozkvetla pod zlatými oblouky tohoto řetězce s rychlým občerstvením. Kde jinde by si tedy Steven (28) a Emily (21) Asherovi z Bristolu měli nechat vystrojit svatební hostinu, než právě tam.

A navíc novomanželé značně ušetřili. Nikdo z třiatřiceti pozvaných svatebních hostů při tom hlady netrpěl. Hodovat mohli, co hrdlo ráčí a podnik nabízí. Přesto se nakonec účet vyšplhal v přepočtu jen na čtyři a půl tisíce korun.

Pochutnali si i oba mladí manželé. Steve si dal velký kuřecí hamburger a k němu jahodový shake, Emily svatbu zapila kolou a k jídlu si objednala velkou porci kuřecích nugetek.

Steve a Emily se rozhodli ušetřit. Svatební hostinu proto uspořádali v populárním rychlém občerstvení.
Autor: profimedia.cz
Ten den oba mladí lidé popisují jako "nejšťastnější den jejich života". "Když jsem poprvé spatřil Emily v těch bílých šatech, nemohl jsem uvěřit svým očím, vypadala naprosto skvěle," řekl hrdý ženich a dodal:

"Oba jsme byli strašně moc nervózní. Třásli jsme se po celém těle. Ale byl to skvělý den a netradiční hostina byla jeho skvělým zakončením. Všichni jsme si to užili - každý má přece rád McDonalds, nebo snad ne?"

Před pobočku je přímo z obřadu dovezla velká bílá limuzína. Manažer podniku jim vyhradil část restaurace a novomanželům k uzavřenému sňatku osobně pogratuloval. Jako dar jim pak osobně předal láhev dobrého šampaňského.

Tu si však oslavenci museli schovat na doma. V předmětném řetězci s rychlým občerstvením je totiž přísný zákaz požívání alkoholických nápojů. A výjimky nejsou možné. I tak se ale netradiční hostina vydařila.

Komerční sdělení

Zatočte s podkožním tukem rychle a efektivně!