Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rocková babička do toho praštila. Tina Turner (73) se tajně vdala!

12. července 2013 | 12:00

Proč ne? To si zřejmě řekla legendární zpěvačka Tina Turner a vdala se. Absolutně neřešila, co si o tom bude kdo myslet. Se svým partnerem, charismatickým Erwinem Bachem jsou spolu už dlouhých 27 let!

Asi je to láska. Po téměř třiceti letech je celkem neobvyklé, když se pár, který až do té doby žil takzvaně "na hromádce", rozhodne vystrojit veselku. Podle deníku Washington Daily News je jasné, že se tihle dva tajně vzali.

Propadli vášni

Erwin se s Tinou potkal v Německu. On pracoval jako výkonný ředitel nahrávacího studia a přeskočila osudová jiskra. Bezhlavě se do sebe zamilovali a láska jim vydržela do dnes. A pak že pravá láska neexistuje!

Intimní obřad

Šušká se, že si pár vyměnil prstýnky a slíbil si lásku a věrnost na přísně utajovaném místě. Vše proběhlo tajně a podle všeho hladce. Co je prozradilo? Tina byla prý spatřena se snubním prstýnkem!

Pravda, nebo lež?

Ani Tina, ani nikdo z jejího blízkého okolí se ke sňatku oficiálně nevyjádřil. Pouze na svém Twitteru napsala správu: "Svatba? Ta by mohla být moje!" Ale na zvídavé dotazy svých obdivovatelů a fanoušků neodpovídá.

Našla svého hrdinu

Pěvecká legenda, kterou proslavil především hit: We Don´t Need Another Hero (Nepotřebujeme dalšího hrdinu) se tedy snad dočkala. Ona toho svého totiž konečně našla. A snad už napořád.

Autor: ema