Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Gina Rino (23): Utrácí miliony, bydlí v hotelu a děsí se MHD!

2. ledna 2013 | 15:00

Gině Rio je třiadvacet let. Její největší láskou jsou peníze, kabelky, boty, luxus a samozřejmě nakupování. Gině přistává na účet každý měsíc neuvěřitelná suma: přes 300 000 korun, které jí pravidelně dává její matka jako kapesné.

Gina bydlí v luxusním pětihvězdičkovém hotelu i přesto, že vlastní v centru Londýna honosnou vilu. A kde se všechny tyto peníze vzaly? Když bylo dívce 14, její rodiče se rozvedli a otec svolil k vyplácení vysoké renty jak své dceři, tak i její matce.

Od té doby si Gina žije jako princezna. Odmítá jíst jinde než v restauracích s nejvyšším oceněním: Michelinskou hvězdou, nakupuje pouze u těch nejluxusnějších značek.

Utratí klidně i milion!

V botníku se jí vyjímá 300 párů bot, a v obří šatně přes 70 kousků těch nejdražších kabelek. Nejdražší stála 620 000!

Měsíčně utratí kolem 40 000 jenom za přepravu luxusními soukromými vozy nebo taxíky. 20 000 nechá u kadeřníka, a aby toho nebylo málo, její rodiče ji po celý rok zasypávají dárky.

Minulý měsíc se rozmazlené slečně podařilo za pouhé dva dny utratit v přepočtu milion a půl. A za co?

Prostě se šla pobavit a sem tam si také něco koupila. A co na to její otec? "Byl naštvaný, ale nakonec jen pokrčil rameny a nechal to být," řekl Ginin bratr Sebastian.

Nakonec jí ale papá měsíční rentu 600 000 za měsíc utnul. Naštěstí ale přispěchala na pomoc její matka, která ji měsíčně sponzoruje 300 000. Sama Gina vydělává okolo 40 000 za měsíc, především díky svému blogu, kde se chlubí svými úlovky.

Hromadná doprava ji děsí

"Nikdy jsem nejela metrem ani autobusem, ta představa mě děsí. A taky bych nikdy v životěš nemohla chodit s někým, kdo je chudý! To by byl snad zlý sen! Chci, aby mé děti vedly stejný život, jako vedu já."

"Když mi otec přestal posílat peníze, bylo to hrozné. Teď jsem se s tím ale naučila žít a kupuji si jen věci, které se mi doopravdy líbí. Jsem ale ráda, že za mě platí hotel, kde žiji, než se mi zrekonstruuje vila v centru Londýna. Momentálně se tam pracuje na bazénu v nejvyšším patře a obrovské promítací místnosti."

Matka je na ní pyšná

Matka Giny, Tereza, nemá s rozmazleností své dcery nejmenší problém: "Jsem na ni pyšná. Má totiž to, co si zaslouží. Na co mít peníze, když si je nemůžete užít?"

Autor: ema