Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britka Natalie (29): Bez kil navíc se cítím strašně sexy!

Natalie vypadá báječně! Za svou postavu vděčí cvičení!
7. prosince 2012 | 06:00

Natalie Cassidy (29) shodila v nedávné době skoro 7 kilo a zhubla o dvě velikosti. Jako mnoho žen, i Natalie dříve bojovala s jojo efektem. Nyní doufá, že se přebytečných kil zbavila už nadobro!

„Od té doby, co se dcera narodila, nejsem posedlá vyhublou postavou. Naopak mým cílem bylo dosáhnout krásných ženských křivek, vyrýsovat svaly a být jednoduše v kondici,“ říká Natalie.

A její cvičební program? Se svým trenérem trávila šest krát týdně hodinu v posilovně. „Jeden den jsme pracovali na horní polovině těla a druhý den na té spodní. A mezitím samozřejmě nechybělo ani intenzivní kardio cvičení. Bylo to náročné, ale stálo to za to. Mám kondici jako nikdy předtím!“ říká s nadšením Natalie.

Herečka drasticky zhubla už v roce 2007, kdy vydala velmi úspěšné fitness DVD. V té době vážila okolo 50 kg. „Byla jsem stále pod tlakem, abych znovu neztloustla. Užívala jsem dokonce i projímadla, bylo to hrozné,“ dodává. Stres udělal své a Natalie kila bohužel nabrala zase zpět. Co se tedy od té doby změnilo? Nataliin přístup!

„Přenesla jsem se přes to. Teď mám větší sebedůvěru a věřím, že si tentokrát svou váhu dokážu udržet,“ říká s odhodláním.

S podporou dcery a přítele se snaží pořád dodržovat svůj nový režim. Přiznává však, že nikdy neměla ráda svoje tělo a neustále se s tímto problémem potýká. Nyní se v něm cítí ale o mnoho lépe! „Nejvíce jsem pyšná na své nohy. Nemůžu se dočkat léta, až je ukážu na pláži!“ směje se.

Autor: luh