Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Žena zhubla 50 kilo a vydělala na tom 30 000!

Dee Oliver se podařilo zhubnout díky internetu a jejímu starému oblečení!
5. prosince 2012 | 12:00

Na internetových aukcích či bazarech se dá najít ledacos. Jak ale Dee Oliver (29) zjistila, díky nim lze získat i zcela novou postavu…

Londýňanka Dee Oliver (29) ještě před rokem nosila velikost XL. S představou, že by se měla stát nevěstou a procházet uličkou k oltáři jako ‚baculka‘, se ale nechtěla smířit. Proto se rozhodla pro radikální změnu! Dee se za necelých 8 měsíců podařilo zhubnout neuvěřitelných 50 kilo a ještě k tomu si díky internetovému bazaru vydělala skoro 30 000 Kč!

Zhubla díky internetu

Jak postupně shazovala kila, nebylo už kam skladovat staré oblečení nadměrné velikosti a navíc neměla dostatek financí na nakoupení zcela nového šatníku. Dospěla tedy k názoru, že nejlepším řešením bude všechno prodat přes internet. Pokaždé, když se její velikost zmenšila, odměnila se prodejem a nákupem na internetu.

„Bez těchto ‚odměn‘ by se mi zhubnout nikdy nepodařilo. Stále jsem si říkala, že už vlastně nemůžu přibrat kila zpátky, protože bych neměla co nosit – vše jsem prodala! Byla to tedy pro mě obrovská motivace!“ říká Dee. „Popoháněla mě myšlenka, že když zhubnu o další velikost, budu si moct koupit další šaty nebo nové džíny.“

Takhle vypadá Dee dnes
Autor: Reprofoto The Sun
Odvaha ke změně

Dee měla odjakživa problémy s váhou. Už jako teenager nosila velikost L. „Pamatuji si, že jsem byla v obchodě s kamarádkami a ani ta největší velikost co měli, mi nepadla. Byla jsem zoufalá,“ dodává Dee.

S velkou podporou jejího přítele a kamarádů se tak Dee rozhodla se svou postavou něco dělat. Prvních šest měsíců se snažila být spíše v ústraní a soustředit se jen na jeden cíl - zhubnout!

Jsem sexy!

„Známí byli hrozně překvapeni, když posléze uviděli mé nové já. Můj nový šatník se teď skládá z trendy a sexy oblečení. Nemohli mě vůbec poznat, bylo příjemné vidět jejich reakce! I můj přítel mě nikdy neviděl hubenou. O to více je teď překvapený. Nemůže si zvyknout na to, že v posteli zabírám méně místa!“ dodává se smíchem.

Z Dee se stala úplně jiná osobnost. Splnila si tak sen, být v ten nejdůležitější a nejkrásnější den okouzlující a štíhlou nevěstou!

Autor: luh