Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejtlustší matka světa dostala kopačky a drží dietu

1. září 2011 | 13:12

Kila navíc byla vždy vším, po čem toužila. V Guinnessově knize rekordů drží prim jako nejtěžší matka světa a chtěla se stát nejtěžší ženou planety. Teď se ale Donna Simpson (44) s tloustnutím končí. Naopak začala držet dietu. Její snoubenec jí totiž dal kopačky.

Snoubenec Philippe Gouamba (50), který Donnu krmil, myl a převaloval z boku na bok, ji nedávno opustil. Donna, která to při váze 286 kg chtěla dotáhnout na 450 kg, teď začala držet dietu a cvičit! Zhubnout chce na 168 kilo!

Donna vlastnila internetovou stránku, na které jí muži platili necelých 350 Kč měsíčně za to, aby se mohli dívat, jak morbidně obézní žena do sebe denně láduje 15 tisíc kalorií. Sama pak pózovala jen ve spodním prádle, které však mnohdy nebylo kvůli mohutnému břichu plnému tuku ani vidět. Stránku nyní zrušila a nahradila blogem o hubnutí. Donna vážila předtím, než dostala kopačky, 245 kg. Kvůli stresu z rozchodu už ale shodila 27 kg a na dalších 77 kilo se chystá.

„Nedávno jsme se po pěti letech se snoubencem rozešli. S mými dvěma dětmi jsem se odstěhovala do mého rodného města v Ohiu. Zdraví a blahobyt mé rodiny byl pro mě vždy prioritou. Dosud se o něj dobře staral můj bývalý. Když je teď ale veškerá zodpovědnost na mně, musím drasticky změnit svůj životní styl,“ řekla žena, která se sama ani neobleče.

„Je fajn, když nabíráte váhu a váš partner vás krmí a stará se o vše kolem vás. To je ale rozhodnutí dvou lidí. Uvědomila jsem si, že to samé nemůžu chtít po dětech,“ dodala.

Autor: Ladislav Leimer, mivrk