Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodí děti, pobírá dávky a utrácí za plastiky!

Kelly ví, jak vydělat balík...
7. října 2010 | 05:02

Čtvrtek 7. 10. - Je jí dvaatřicet let a s klidem v hlase o sobě může říct, že se práce nikdy nedotkla ani malíčkem prstu u nohy. Britka Kelly Marshall vydělává peníze zcela jinak. Čtyřem mužům porodila pět dětí a teď jen pobírá alimenty a přídavky od státu. Její příjmy jsou dokonce tak velké, že si dokázala našetřit na plastické zvětšení prsou!

Matka pěti dětí ve věku od tří do šestnácti let se nikdy nestarala o výdaje za plenky, jídlo a nájem. Narozdíl od většiny matek. Od státu a otců svých dětí totiž měsíčně dostává přímo pohádkovou sumu, ze které snadno vyžije. A ještě dokáže ušetřit na okázalé dovolené, značkové oblečení a chirurgické vylepšení vlastního vzhledu!

"Mnozí si říkají, že je špatné, že utrácím přídavky na děti za svůj vzhled, ale já si to zasloužím, protože jsem dobrá matka. Děti si vzaly z mého těla daň. Všechny matky by měly mít možnost dostat chirurgické vylepšení. Je mi jedno, že jsem si pořídila prsa za přídavky. Jsem jen pyšná na svůj vzhled a rodinu. A je jen mé rozhodnutí, za co peníze utratím," hrdě prohlašuje.
Jednou šla dokonce na úřad práce, ale rychle zjistila, že na tom bude finančně mnohem lépe, když zůstane v domácnosti a bude pobírat dávky.

Na prsa si našetřila za pouhé čtyři měsíce

Kelly Marshall měsíčně dostává 870 liber příspěvky na bydlení, 975 alimenty na děti a 303 liber příspěvky na děti od státu. To v přepočtu dělá přes šedesát tisíc korun. Ročně si tedy mladá maminka přijde na slušné peníze - přes osm set tisíc korun.

Matka v domácnosti si nyní udělala radost a nechala si za 4 500 liber (přes 126 tisíc korun) udělat plastiku prsou. Stále ale se svým vzhledem není úplně spokojená. Plánuje ještě liposukci a bandáž žaludku.
"Chtěla jsem operaci prsou od doby, kdy jsem byla teenager. Nemohla jsem si ji ale dovolit. Až teď, když dostávám příspěvky na děti. Ještě bych chtěla liposukci, stáhnout žaludek a chodit na pravidelné injekce botoxu. Myslela jsem si, že se mi prsa zvětší po porodech, ale nestalo se, tak jsem se rozhodla s tím něco dělat. Za čtyři měsíce jsem ušetřila polovinu potřebných peněz, zbytek jsem zaplatila dodatečně," vysvětluje, jak dokázala operaci zaplatit.

Děti se mají jako v bavlnce

„Jaký to má smysl? Moje matka pracovala celý život a platila daně, takže si myslím, že dostávám, co si zasloužím. Někteří lidé si mohou myslet, že jsem gauner. Ale myslím, že bychom já ani moje děti měly přijít o pěkné věci jen proto, že jsem nikdy nepracovala,“ míní Kelly.

A jejím dětem asi opravdu nic nechybí. Lewis (16), dvojčata Mia a Kallie (11), Nio (10) a Lenni (3) mají nejnovější typy počítačů a různých technických vychytávek, jakými jsou například PlayStation3, Wii a Xbox 360. Celá rodina navíc jezdí dvakrát za rok na dovolenou do zahraničí.

„Mají jen tři počítače, takže brzy budu muset koupit čtvrtý, protože se neradi dělí. Vždycky beru děti na dovolenou do zahraničí. Byli jsme na Tenerife a Kypru a letos jsme dvakrát navštívili Mallorcu. Každá dovolená stojí okolo dvou tisíc liber, ale je dobré vyrazit jednou za čas pryč. Já i děti si to zasloužíme.“

Navíc v každém ze čtyř pokojů v domě, kde rodina bydlí, je umístěna moderní plochá televize a Kelly tam také má šatník určený pouze na její džíny. Matka přiznává, že má slabost pro známé značky. Tu zdědily i její dcerky, které prý úplně milují Armaniho.

Rodina si tedy příživnicky žije krásně. Přesto Kelly uznává, že dluhy má, a to nemalé. Celkem dluží deset tisíc liber (281 tisíc korun).

Autor: INT, mivr, lenak