Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka přilepila batole ke zdi a šla na party!

1. října 2010 | 10:59

Otřesný případ týrání malého dítěte museli řešit američtí policisté ze státu Nebraska. Matka (18) a její přítel (19) přilepili dvaadvacetiměsíčního chlapce ke zdi lepící páskou a šli si užívat na večírek. S vyděšeným dítětem se pak ještě fotili a bavili na jeho účet. A za tyto hrůzné činy si matka chlapce odseděla jen deset dní!

Jayla Hamm z Lincolnu v Nebrasce se ukázala jako tyranská matka. S přítelem Cordem Honeou se chtěli jít pobavit na večírek a asi neměli nikoho, kdo by jim chlapce pohlídal. Neváhali a nebohého kloučka přilepili páskou ke zdi!

Matka se fotkami chlubila!

Jayla svého synka držela, zatímco Corde ho přilepoval ke zdi. Krutý pár se potom ještě s vyděšeným a uplakaným chlapcem fotil a posmíval se mu. Malému klukovi také přilepili jeho oblíbený hrneček ke zdi mimo dosah jeho malých ručiček a smáli se mu, že tam nedosáhne.

Policie se o případu týrání dítěte dozvěděla díky kamarádce kruté matky, která jí ukázala fotky přilepeného chlapce. Přítelkyně tyranky neváhala a uvědomila muže zákona. Ti následně našli digitální fotoaparát se všemi snímky týrání.

Odsedí si jen 10 dní

Jayla Hamm si za týrání vlastního dítětě vysloužila jen deset dní vězení a dvouletou podmínku. Její přítel je na tom hůř, protože toto nebyl jediný trestný čin, který spáchal.

Corde Honea si u soudu vyslechl, jaké všechny tresty ho čekají: šestatřicet až šedesát měsíců za týrání dítěte, čtyřiadvacet až šedesát měsíců za obvinění z vloupání a dvanáct až čtyřiadvacet měsíců za držení ukradené střelné zbraně.

"Je to šokující. Člověk by čekal, že je otázkou zdravého rozumu, že to bude právě matka, která bude chránit své dítě před týráním a špatným zacházením," vyjádřil se k případu soudce Paul Korslun.

"Nemůžu uvěřit tomu, co se tehdy stalo. Beru na sebe plnou zodpovědnost," řekl během soudního přelíčení Honea. Čas se ale zpátky vrátit nedá a nezbývá než doufat, že tyranské zacházení nenechá na chlapci do budoucna nějaké trvalé stopy.

Corde Honea si u soudu vyspolsechl, jaké všechny tresty ho čekají: šestatřicet až šedesát měsíců za týrání dítěte, čtyřiadvacet až šedesát měsíců za obvinění z vloupání a dvanáct až čtyřiadvacet měsíců za držení ukradené střelné zbraně.
Autor: INT, mivr, koj