Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pomsta exmilence: Ingrid nožem zohavil tvář!

Ingrid byla po brutálním útoku v šoku. Neustále opakovala, že agresívní muž ji napadal i v minulosti.
28. května 2010 | 14:25

Zohavil ženu, kterou dříve miloval! Dubnicu nad Váhem na Slovensku ve čtvrtek odpoledne otřásla šokující událost. Ingrid Č. (42) pořezal v obličeji její bývalý přítel.

Uprostřed bílého dne zaútočil na Ingrid Č. (42) její bývalý přítel. Začal ji bít, kopat a tváře jí podle svědka pořezal nožem od úst až k uším! Se šíleným útokem skončil až poté, co ho okřikl svědek! Muž na útěku o pár minut později autem srazil policistu.

Svědek krvavého incidentu Dušan Porubský (57) viděl jít dvě ženy po ulici. "Když jedna spatřila přibližujícího se muže, hned požádala tu druhou, aby zavolala policii. Bála se, že jí chce ublížit," popisuje situaci D. Porubský. „Útočník na ženu začal křičet - ty k. ... jedna! Naháněl ji, chytil za krk, srazil na zem a začal ji bít pěstmi a kopat. Přestal útočit, až když jsem ho okřikl. Otočil se a klidně šel naproti mně, obešel mě, sedl do auta a odjel, "řekl D. Porubský.

Agresivní muž bývalou přítelkyni pořádně zřídil. "Byla celá krvavá. Když si odkryla obličej, měla proříznuté tváře," dodal svědek, který slyšel i rozhovor oběti s přivolanými policisty. "Říkala, že na útočníka už dávno podala trestní oznámení, protože jí ubližoval. Říkala, že je to její bývalý přítel. Podle jejích slov to měla být z jeho strany pomsta, "dodal svědek.

 

Už kdysi jí rozbil hlavu

"Napadl mě již dříve a rozbil mi hlavu," zaslechl Nový Čas, jak si oběť stěžuje po incidentu policistům. Vzápětí ji odvezla sanitka. Podle lékařů z trenčínské nemocnice má pořezané tváře od úst až k uším. Kromě toho má několik tržných ran. Léčit se bude přibližně dva týdny.

Policie muže podezřelého z útoku na ženu zatím nechytla. Dubnická policie mu sice byla v patách, utekl jim však díky tomu, že jednoho policistu srazil autem. "Z útoku je podezřelý bývalý druh poškozené ženy," řekl Pavel Kudlička z trenčínské policie. Podezřelý podle mluvčího ujel v červené felícii.

Autor: Čas.sk