Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Hrozivé vyznání lásky! Na první schůzce ho málem umlátila baseballovou pálkou

Haley Fox hned na prvním rande rozbila svému milému hlavu.
21. dubna 2015 | 13:00

Zkrvavená hlava, roztříštěná lebka, těžký otřes mozku... Tomu se říká nezapomenutelné rande. Místo romantiky, na kterou se tenhle mladý muž tolik těšil, přišel málem o život. Od smrti ho dělily jen sekundy.

Seznámili se před dvěma roky na internetové seznamce. Celou dobu si psali, poznávali se, vyměňovali si fotky. Dlouho se nemohli odhodlat k osobnímu setkání. Jenže šestadvacetiletý Samuel Campbell z Oregonu se nakonec do čtyřiadvacetileté Haley Fox zamiloval a rozhodl se, že se za ní přestěhuje do Alabamy.

Jenže hned jejich první rande skončilo téměř tragicky. Když Samuel přišel za svou vyvolenou domů, čekalo ho milé přivítání. Haley ho pak zavedla do zahrady, kde už na stole byly připravené sklenice s vínem.

Když se posadil, vyzvala ho, aby zavřel oči, že má pro něj překvapení. Zkrátka romantika, jak má být. Zamilovaný muž ochotně přání své milé vyplnil. Že se stane to, co se v příštích vteřinách odehrálo, ho nenapadlo ani v tom nejděsivějším snu.

Prosil je o život

Najednou totiž dostal zezadu do hlavy obrovskou ránu baseballovou pálkou. A nešlo jen o jednu. Haley ho bila, dokud se neskácel k zemi. V ten moment přiběhla Haleyina kamarádka, která mu ještě pevně svázala ruce a přelepila ústa lepicí páskou.

Samuel byl přesvědčen, že jsou to jeho poslední minuty života. Myslel si, že ho ženy zabijí. Prosil je o slitování. Škemral, aby ho nechaly jít, že nikomu nic neřekne. Útočnice se nakonec nechaly obměkčit a ještě ho odvezly do nemocnice.

Přivolaná policie ženu okamžitě zadržela. Když se jí ptali na důvod útoku, neuměla ho vysvětlit. Řekla jen, že na internetu četla, že jedním úderem baseballovou holí se dá člověku zlomit vaz. Skončila samozřejmě v poutech a brzy ji čeká soud, kde bude čelit obvinění z útoku prvního stupně.

Autor: red