Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Virtuálnímu milenci poslala milión liber! Věří, že ji vážně miluje

Dvakrát rozvedená Sarah si je stoprocentně jistá, že nejde o žádného podvodníka.
9. března 2015 | 08:00

Láska dokáže lidem pořádně poplést hlavu. Živoucím důkazem je i dvakrát rozvedená Sarah Olsen z Velké Británie. Zamilovala se do muže, kterého zná jen prostřednictvím internetu, natolik, že mu v přepočtu poslala skoro 40 miliónů korun.

„Říkala jsem si: ‚WOW, ten chlap je opravdu hezký, nemůžu uvěřit, že se se mnou vůbec baví...‘“ říká Sarah. „Chris ví, jak zacházet se slovy. Když mi volá, ptá se: ‚Jak se dnes má moje královna?‘. Je neuvěřitelně poetický. A pořád mi píše, jak mě miluje a nemůže se dočkat, až se konečně setkáme,“ dodává zamilovaná žena.

Navzdory pochybnostem okolí je Sarah přesvědčená, že nejde o žádného podvodníka. S mužem, který si říká Chris Olsen, se seznámila před osmnácti měsíci prostřednictvím internetové seznamky. Řekl jí, že je původem z italského Milána, ale před 18 lety se přestěhoval do Spojených států.

Brzy poté, co si vyměnili pár emailů, si začali telefonovat. Každý den spolu trávili na telefonu celé hodiny a Sarah si rychle uvědomila, že se do něj zamilovala. Jediným problémem je, že se pár zatím nikdy nesetkal naživo.

Chris Sarah o sobě řekl, že je vdovec se dvěma dcerami, který kvůli obchodu odjel do Jižní Afriky. Jenže kvůli „problémům s vládou“ uvízl v Beninu v západní Africe. Jindy zase tvrdil, že byl na základě falešného obvinění z praní špinavých peněz neprávem uvězněn.

V průběhu jejich osmnáctiměsíčního „vztahu“ mu tak Sarah poslala téměř 1 milion liber, v přepočtu tedy téměř 40 miliónů korun, aby mu pomohla vyřešit všechny jeho problémy, včetně odcizených platebních karet, telefonní karty, hotelových účtů, právníků, chůvy, vypršení doby platnosti víza.

Aby ho dostala ven z vězení, prodala Sarah dokonce byt, který vlastnila, a poslala mu v přepočtu víc než 13 miliónů korun. Podle ní se Chris pokusil už asi pětkrát či šestkrát Afriku opustit a vrátit se do USA, ale pokaždé skončil zpátky ve vězení.

Podezřelé se jí nezdá ani to, že její virtuální milenec mluví pokaždé jinak. „Když jsme si spolu začali telefonovat, zněl jako Ital, ale jeho přízvuk se tak nějak téměř den ze dne změnil. Nevím, asi se přizpůsobil místu, kde teď je...,“ říká.

I přes to všechno je stále přesvědčená o tom, že jsou všechny jeho příběhy stoprocentně pravdivé. „Několikrát jsem se ho ptala, zda se jedná o podvod,“ říká Sarah. „Ale jsem si na 95 procent jistá, že mi Chris říká mi pravdu. Pořád ještě věřím v lásku.“

Autor: red