Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

NejBabička Lenka se podvazků nebojí!

Fotografie
23. ledna 2011 | 13:29

Devětačtyřicetiletá babička Lenka, která je pro svou rodinu hodnou babičkou Leničkou, se rozhodně za své tělo nestydí. Dokladem je fotografie, na které pózuje v černo-modrém prádle.

Mnohé dvacetileté dívky mají komplexy ze své postavy a halí ji do nevzhledných modelů. Lenka, která stojí na prahu padesátky, ale má názor jiný. Z jejích očích je vidět, že smysl pro erotické dusno se u ní během věku rozhodně nevytratil.

"Oblékla jsem se takto pro přítele k jeho narozeninám," prozradila na sebe Lenička. Kolik příteli je, neuvedla. Ale jisté je, že z rozbalování netradičního dárečku měl určitě radost.

Galerii soutěže naleznete ZDE >>

I z dalších fotek, které Lenka ve fotogalerii má, jasně vyplývá, že miluje aktivně prožitý čas. Nejlépe s jejími vnoučaty, které zbožňuje.

Přihlaste se i vy

Jste babičkou, ale přitom vám není lhostejné, jak vypadáte. Přihlaste se do naší soutěže a ukažte ostatním ženám, že na život nemusí s narozením vnoučete rezignovat. Dokažte jim, že když je vám -át, život rozhodně nekončí. I v tomhle věku přece může být žena chic! Formulář najdete ZDE.

Máte takovou babičku v okruhu svých blízkých? Je vaše babička vtipná, akční a nezkazí žádnou legraci? Neváhejte a přihlaste jí. Ukažte jí, že ji máte rádi a jste na ni hrdí. Ojedinělá soutěž na českém internetu právě odstartovala. Hledáme Miss Babičku a může to být právě ta vaše! Přihlašovací formulář najdete ZDE.

Udělejte své babičce, mamince, manželce nebo sobě... radost a vyhrajte se svojí fotografií týdenní lázeňský pobyt v Lázeňském hotelu PARK**** v Poděbradech pro dvě osoby včetně široké nabídky procedur a plné penze v celkové hodnotě 20.000 Kč.

Autor: jos, mivrk