Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

nejBabička 2011: Hlasování začíná, vyberte tu nej

Fotografie
21. února 2011 | 12:00

Blesk.cz hledá tu nej babičku. Hlasujte právě teď! Rozhodněte, která z přihlášených žen je ta "nej". Podpořte své babičky, maminky, manželky nebo kamarádky. Neváhejte a pošlete jim svůj hlas.

Váš zájem o tuto soutěž je obrovský. Přihlásili jste více než 1300 fotografií. Babičky starší, mladší, v bikinách u moře i s vnoučátky v náručí. V soutěžní galerii si můžete všechny prohlédnout. O tom, která z přihlášených žen se pro rok 2011 stane tou nej..., rozhodnete právě vy.

Šanci ovlivnit pořadí a podpořit své favoritky máte až do 11. března. Úderem poledne pak bude internetové hlasování zastaveno. Třicet fotografií s nejvyšším počtem hlasů pak postoupí do SMS hlasování. Úplná pravidla naleznete ZDE.

818695:gallery:true:true

Výhra stojí za to

Do naší velké internetové soutěže mohli své babičky přihlásit vnuci, děti, přátelé, kamarádky, dědečkové, ale svou fotografii nám mohly poslat i samotné babičky. Šanci jste měli celý měsíc. Pro účast stačilo splnit jedinou podmínku. A tou bylo alespoň jedno vnouče.

Zapojit se do naší soutěže se rozhodně vyplatilo. Hlavní cenou, kterou obdrží babička s nejvyším počtem hlasů, je lázeňský pobyt v hodnotě 20 000 Kč. Dalšími cenami jsou praktické elektrospotřebiče.

Pro šikovné fotografy tu navíc máme speciální cenu redakce. Z došlých fotografií vybere odborná porota složená ze zástupců redakce Blesk.cz tři fotografy, které ocení speciální cenou redakce.

Babičky do starého železa nepatří

Myslíte si, že babička musí být vetchou nemohoucí stařenkou? Tak to jste na omylu. A my vás o tom přesvědčíme! Ženy přihlášené do naší nové soutěže vám dokáží, že i babičky mohou být akční a sexy.

Důvod je prostý. Ženy, kterým vlastní děti odrostly, se mohou naplno věnovat svým zájmům. Mají čas na sebe. Současný trend mladosti a vitality jim není cizí. I díky moderní lékařské péči se délka plnohodnotného života prodlužuje.

Navíc kvalitní kosmetika, pečlivá péče o pleť, pozitivní a aktivní přístup k životu dokáží zázraky. A když už nejsme s některou částí našeho těla spokojené, pomůže plastická chirurgie. Zvedne tolik potřebné sebevědomí.