Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nej Babička Irena: Tipněte si její věk

Fotografie
19. ledna 2011 | 16:16

Irena Králová je babičkou už rok a půl. Do naší soutěže o Nej Babičku ji přihlásila mladší dcera, která je na maminku právem hrdá. A určitě dobře udělala.

Přesto, že je Irena (45) matkou dvou dětí, postavu by jí mohla závidět nejedna náctiletá dívka. Podle slov mladší dcery je to v genech. "Maminka vůbec nesportuje. Zato miluje nakupování, cestování, procházky městem a toulky přírodou," prozradila nám.

Galerii soutěže naleznete ZDE >>

Pletou si ji s maminkou

Irena pracuje jako účetní. Se svým mužem žije ve spokojeném manželství. Starší dceru porodila v osmnácti, mladší ve dvaadvaceti letech. Na první vnouče si ale už musela počkat. Starší z dcer se dítě narodilo, až když jí bylo dvacet šest. Mladší zatím o potomkovi neuvažuje.

Když je paní Irena s vnučkou venku, všichni ji považují za maminku. Ona je však rychle vyvádí z omylu. Roli babičky si prý náramně užívá. "Svoji šestnáctiměsíční vnučku Justýnku strašně ráda hlídá, spolu se vždycky vydovádí. Mamka je zkrátka zábavná a strašně hodná. Všichni ji moc milujeme a držíme jí palce, aby ve vaší soutěži vyhrála," dodává nakonec mladší dcera.

794631:gallery:true:true

Soutěž Nej Babička začíná

Přesvědčte se o tom, že dnešní babičky rozhodně do starého železa nepatří. V galerii soutěže si můžete prohlédnout fotografie žen, které se do naší nové soutěže už přihlásily.

Vyhrajte týdenní lázeňský pobyt pro dva

Jste babičkou, ale přitom vám není lhostejné, jak vypadáte. Přihlaste se do naší soutěže a ukažte ostatním ženám, že na život nemusí s narozením vnoučete rezignovat. Dokažte jim, že když je vám -át, život rozhodně nekončí. I v tomhle věku přece může být žena chic! Formulář najdete ZDE.

Máte takovou babičku v okruhu svých blízkých? Je vaše babička vtipná, akční a nezkazí žádnou legraci? Neváhejte a přihlaste jí. Ukažte jí, že ji máte rádi a jste na ni hrdí. Ojediněla soutěž na českém internetu právě odstartovala. Hledáme Miss Babičku a může to být právě ta vaše! Přihlašovací formulář najdete ZDE.

Udělejte své babičce, mamince, manželce nebo sobě... radost a vyhrajte se svojí fotografií týdenní lázeňský pobyt v Lázeňském hotelu PARK**** v Poděbradech pro dvě osoby včetně široké nabídky procedur a plné penze v celkové hodnotě 20.000 Kč.

Autor: Lenka Chvostová, Klena