Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Miss Babička: Soutěž, která boří mýty!

Fotografie
18. ledna 2011 | 21:23

Myslíte si, že babička musí být vetchou nemohoucí stařenkou? Tak to jste na omylu. A my vás o tom přesvědčíme! Ženy přihlášení do naší nové soutěže vám dokáží, že i babičky mohou být akční a sexy.

Babička... Když slyšíme tohle slovo, vybaví se nám většinou babička jako z pohádky. Bělovlasá stařenka v houpacím křesle, s vlasy staženými do drdůlku, tváří poznamenanou hlubokými vráskami, s brýlemi na očích a pletacími jehlicemi v rukou. Takhle babičky přece vypadají...

Moderní babičky si to umí užít

Omyl! Takhle nevypadaly ani před sto lety. I když stříbrnými nitkami protkané či sněhobílé vlasy, jejich věk prozradily. Přestože byly pečlivě upravené. Na veřejnosti zakryté apartním kloboučkem. Ta éra už je ale dávno pryč. Dnes mnoho žen těhotenství odkládá. Budují kariéru, užívají si. Dnešní babičky jsou tak leckdy ve věku, kdy jiné ženy rodí své první dítě. Doba rozdíly stírá. Běžné jsou i případy, kdy se žena mezi čtyřicítkou a padesátkou stane matkou a babičkou zároveň.

Něco však stejné zůstává. Staletí na tom nic nezměnila. I současné babičky bezmezně milují svá vnoučátka. Kupují jim laskominy, pečou a vyvářejí, čtou pohádky. Ale také pracují, studují na univerzitách třetího věku, posilují, hrají bowling i fotbal, jezdí na harleyi, vyráží do zahraničí poznávat exotické kraje. A ač to možná nechcete slyšet nebo si to jen nechcete připustit, milují se s muži.

Nepatří do starého železa

Ženy, kterým vlastní děti odrostly, se konečně mohou naplno věnovat svým zájmům. Mají čas na sebe. Současný trend mladosti a vitality jim není cizí.

I díky moderní lékařské péči se délka plnohodnotného života prodlužuje. Navíc kvalitní kosmetika, pečlivá péče o pleť, pozitivní a aktivní přístup k životu dokáží zázraky. A když už nejsme s některou částí našeho těla spokojené, pomůže plastická chirurgie. Zvedne tolik potřebné sebevědomí.

Přesvědčte se o tom, že dnešní babičky rozhodně do starého železa nepatří. V naší galerii vám představujeme 15 žen, které se do naší nové soutěže už přihlásily.

Celou galerii naleznete ZDE >>

Přihlaste se i vy

Jste babičkou, ale přitom vám není lhostejné, jak vypadáte. Přihlaste se do naší soutěže a ukažte ostatním ženám, že na život nemusí s narozením vnoučete rezignovat. Dokažte jim, že když je vám -át, život rozhodně nekončí. I v tomhle věku přece může být žena chic! Formulář najdete ZDE.

Máte takovou babičku v okruhu svých blízkých? Je vaše babička vtipná, akční a nezkazí žádnou legraci? Neváhejte a přihlaste jí. Ukažte jí, že ji máte rádi a jste na ni hrdí. Ojediněla soutěž na českém internetu právě odstartovala. Hledáme Miss Babičku a může to být právě ta vaše! Přihlašovací formulář najdete ZDE.

Udělejte své babičce, mamince, manželce nebo sobě... radost a vyhrajte se svojí fotografií týdenní lázeňský pobyt v Lázeňském hotelu PARK**** v Poděbradech pro dvě osoby včetně široké nabídky procedur a plné penze v celkové hodnotě 20.000 Kč.