Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

NejBabičky milují adrenalin, skáčou i padákem

Fotografie
25. ledna 2011 | 06:30

Důkazem, že strach z výšek nemají ani babičky, jsou hned tři účastnice naší soutěže. Sedmdesátileté Natálii, jedenašedesátileté Aleně ani čtyřiapadesátileté Nadě rozhodně nejsou adrenalinové zážitky cizí.

Adrenalinové sporty jsou mezi lidmi čím dál tím populárnější. Zejména tandemové seskoky přitahují stále více lidí. Skáčou děti i senioři. Úžasnému pocitu, kdy se adrenalin rozlévá po těle, neodolaly ani babičky přihlášené do naší soutěže NejBabička 2011.

Nezdolná babička Alena

Alena (61), která je maminkou dvou děti a babičkou čtyř vnuček, dostala tandemový seskok od svých dětí jako dárek k narozeninám. Zpočátku prý byla na letišti trochu překvapená, když ale zjistila, o co jde, neubránila se nadšení. Podle vnučky, která ji do naší soutěže přihlásila, má dobrodružství v krvi. Nebrání se jakýmkoliv adrenalinovým zážitkům. Zkusila by prý určitě i bungee jumping.

Galerii soutěže naleznete ZDE >>

"Naše babička je fakt skvělá. Máme ji strašně moc rádi. Hodně cestuje a všechny čtyři vnučky nás vždycky bere s sebou. Už se těším, protože v květnu s ní letíme na Kanáry. Je vážně vtipná a mezi nás puberťačky dokáže dokonale zapadnout. My vůbec často podnikáme různé výlety a akce společně i s našimi rodiči. Máme totiž tři domy vedle sebe. Jsme tedy opravdu jedna velká milující se rodina," řekla nám jedna z vnuček.

Adrenalinem nabitá babička Alenka (61) těsně po tandemovém seskoku.
Autor: foto od čtenáře

Nezkrotná babička Naďa

Čtyřiapadesátiletá Naďa má dva syny a je šťastnou babičkou dvou vnoučat. A už se nemůže dočkat narození své třetí vnučky. Ta na svět přijde v dubnu. Tandemový seskok dostala jako dárek ke svým padesátinám od kolegů z práce, kterým její manžel prozradil, že po tomhle zážitku už nějakou dobu touží.

Sama nám prozradila, že vnoučka i vnučkou hlídá moc ráda. Když může svým dětem pomoct, má je u sebe klidně celý den. "Vnučku teď chceme vzít na víkend na hory. Ráda bych ji naučila lyžovat. Sama lyžuji jak jen to jde. Zkouším také hrát na klávesy, abych to pak mohla naučit vnoučata. A v blízké době se chystám na státnici z angličtiny. Zkrátka nedokážu zahálet ani minutu," svěřila se nám Naďa.

Naďa (54) si tandemový seskok přála ke svým kulatým narozeninám. Kolegové z práce jí přání splnili.
Autor: foto od čtenáře

Parádivá babička Natálie

Milovnice adrenalinu, sedmdesátiletá Natálie, zase pokušení neodolala na své loňské dovolené v Tunisu. A i když jí to dalo hodně práce, přemluvila nakonec i svoji o hodně mladší příbuznou. Na padácích tažených rychlými čluny se pak vznášely nad hlavami koupajících se turistů. Pět vnoučat na ni může být pyšných.

"Babička, když má možnost, strašně ráda cestuje. Aby byla stále pružná a svěží, chodí cvičit jógu. Není jí jedno, jak vypadá. Na svůj vzhled pečlivě dbá a pořád se ráda parádí. Sleduje i aktuální módní trendy. Je ale i velmi obětavá. Stará se o nemocného manžela. Kdykoliv je potřeba, hlídá vnoučátka. Moc ji milujeme a za všechno jí děkujeme," prozradila nám jedna z vnuček, která babičku do soutěže přihlásila.

Natalie Tomanová (70) se loni na dovolené v Tunisku prolétla nad mořem na padáku taženém rychlým motorovým člunem.
Autor: foto od čtenáře

Přihlaste se i vy

Jste babičkou, ale přitom vám není lhostejné, jak vypadáte? Přihlaste se do naší soutěže a ukažte ostatním ženám, že na život nemusí s narozením vnoučete rezignovat. Dokažte jim, že když je vám -át, život rozhodně nekončí. I v tomhle věku přece může být žena chic! Formulář najdete ZDE.

Máte takovou babičku v okruhu svých blízkých? Je vaše babička vtipná, akční a nezkazí žádnou legraci? Neváhejte a přihlaste ji. Ukažte jí, že ji máte rádi a jste na ni hrdí. Ojedinělá soutěž na českém internetu právě odstartovala. Hledáme Miss Babičku a může to být právě ta vaše! Přihlašovací formulář najdete ZDE.

Udělejte své babičce, mamince, manželce nebo sobě... radost a vyhrajte se svojí fotografií týdenní lázeňský pobyt v Lázeňském hotelu PARK**** v Poděbradech pro dvě osoby včetně široké nabídky procedur a plné penze v celkové hodnotě 20.000 Kč.


Autor: Lenka Chvostová, Krvs