Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Padesátiletá modelka s dokonalým pozadím předvedla šaty vážící půl metráku

27. ledna 2012 | 09:09

FOTOGALERIE: Neuvěřitelných 50 kilo vážily rudé šaty, které na sobě měla bývalá supermodelka Yasmin Le Bon (47). Jistit ji proto museli dva fešní asistenti. Tento krásný, i když poněkud "nenositelný" model opět potvrdil, že se přehlídky pařížské haute couture neobejdou bez extrémů.

Úchvatný model, pocházející z dílny špičkového francouzského módního návrháře Stephana Rollanda, zaujal všechny přítomné. I když svůj obrovský podíl na tom měla i bývalá sedmačtyřicetiletá supermodelka Yasmin Le Bon.

Její dokonalá postava a především neskutečně tvarované pozadí "omráčilo" hlavně mužské diváky. Ženy obdivovaly spíše dokonalý střih a jedinečnost předváděného modelu.

Úchvatný model na přední části zdobí kovové destičky o celkové váze 50 kilogramů
Autor: profimedia.cz

Rudé hedvábné šaty byly na přední části bohatě zdobené kovovými destičkami v barvě modelu. Prvkem, který slučoval všechny modely návrhářovi kolekce pro jaro a léto 2012. Na nařasenou sukni bylo použito 45 metrů látky.

Právě kvůli netradičním kovovým prvkům však šaty vážily neuvěřitelných 50 kilogramů. Krásná modelka by se tak neobešla bez pomoci dvou statných asistentů, kteří jí při chůzi po molu jistili z obou stran. Navíc umně srovnávali vlečku, aby ji diváci spatřili v celé své kráse.

Celá kolekce tentokrát byla v bílé, rudé, černé a hráškově zelené barvě
Autor: Reuters

Zaslouženou pozornost vzbudily i další modely Stephana Rollanda v černé, bílé, rudé a hráškově zelené barvě. Jednoduché střihy, dokonalý materiál. Čisté linie v kombinaci s výraznými sklady narušovaly jen lesklé kovové destičky či pásky ze zlatého kovu.