Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

5 zaručených pomocníků při flirtu

Máte problém se seznámit? Například obyčejná mapa vám k seznámení bude bohatě stačit.
5. března 2011 | 05:20

Každý jsme to už někdy zažili. Na ulici potkáte někoho, kdo vám svým šarmem naprosto vezme dech a stůj co stůj se s ním chcete seznámit. Jenže obvykle vás nic kloudného nenapadne a tak svojí potencionální životní lásku necháte projít kolem aniž byste se o něco pokusili. Teď už nemusíte! Blesk.cz vám přináší 5 zaručených pomocníků, kteří vám ve flirtu s náhodným kolemjdoucím zaručeně pomůžou.

Pomocník č. 1: Pes

Jak asi každý ví, pejsek je magnetem na jakéhokoliv kolemjdoucího a proto neváhejte a vyražte se psem do parku. Jestli psa nemáte, stačí zapůjčit od kamarádky nebo se sousedovi nabídnout, že občas jeho domácího mazlíčka vyvenčíte. Pak už jen zbývá vyrazit na procházku a pozorně sledovat ostatní "páníčky" v parku. Na roztomilého chlupáče se totiž chytne skoro každý a konverzace (jak jinak než o psech nebo o kvalitách zdejšího parku ) bude nasnadě.

Pomocník č. 2: Zapalovač

Neznamená to, že po vás chceme, abyste byli vybaveni zapalovačem za každé situace. Naopak. To, že se sháníte po zapalovači, už přímo k seznámení s někým atraktivním, vybízí. Muž si může zajít ke stolku, kde sedí dámy půjčit zapalovač. U dámy zase stačí pouze vytáhnout cigaretu a čekat na gentlemanské gesto. Pokud se vás váš protějšek při předávání kýženého produktu navíc dotkne, z poloviny máte vyhráno. Teď jen záleží, kdo koho pozve dříve na drink.

Pomocník č. 3: Fotoaparát nebo kamera

Toto již lety ověřené technické příslušenství funguje nejlépe u mladých žen v noci v klubu nebo kdekoliv ve městě. Stačí vyrazit za sympatickým protějškem a požádat ho, aby vás vyfotil na baru, před kostelem nebo jinou zajímavou pamětihodností. Pokud ještě budete chtít vysvětlit jak se s foťákem natáčí, nebo jak se mačká špoušť, o konverzaci je postaráno.

Pomocník č. 4: Batole

Ne nadarmo se v angličtině říká "Blame the baby" (Sveď to na dítě). Pokud ještě nemáte vlastního potomka, nějaké děťátko si půjčte na hlídání a vyražte s ním ven. Není nic snadnějšího než se procházet s kočárkem a třeba se s ním posadit v parku. Pokud lidé vidí osamělého "rodiče", rádi se s vámi pustí do debaty o batolátku, co se zrovna rozbrečelo a nejde utišit. Pozor: Riskujete, že se s vámi dají do řeči i kolemjdoucí stařenky.

Pomocník č. 5: Mapa

Tento zpúsob seznámení je nejosvědčenější. Vezměte si mapu města a vyražte do centra. Vyhlédněte si svoji "oběť flirtu" a můžete začít v konverzaci. Požádejte je o pomoc a radu, kam se máte dostat (ale nejprve myslete na rozumné cíle, jako je obchod s oblečením, muzeum nebo nádraží). Určitě není na škodu se zeptat, zda by vám nedoporučili nějakou dobrou kavárnu a pokud se vyvolený(á) nebude bránit, můžete je rovnou na nějakou dobrou kávu rovnou pozvat.



Autor: INT, KNbr