Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Věrnost ženy ohlídá čip v podvazku

16. února 2011 | 12:59

Novodobou variaci na středověký pás cudnosti vyvinul Brit Edward Hale. Je určitě mnohem pohodlnější, lehčí a rozhodně i hezčí. Zda se však "šmírovací" podvazek stane i oblíbeným doplňkem, je těžké odhadnout.

Něžný černý podvazek s mašličkou je vybaven skrytým mikročipem. Ten při jakémkoliv náznaku vzrušení okamžitě odhalí rychle rostoucí tepovou frekvenci, stejně jako zvyšující se povrchovou vlhkost kůže. Stačí letmý pohled na přitažlivého muže, nemravná myšlenka či letmý dotyk kolegy v práci a manžel či partner už má v mobilu varovnou SMS zprávu.

Nedůvěra vztah zabíjí

Za originálním vynálezem, který Edward úspěšně otestoval na své ženě Lucindě, se skrývá nevěra, která před pár lety téměř zničila jejich manželství. "Náš vztah se málem rozpadl, když mě Lucinda podváděla s jiným mužem," prozradil zrazený manžel. A provinilá žena bere odpovědnost za "praktický" vynález na sebe. "Strašně moc jsem litovala toho, co jsem provedla, a přála jsem si, aby existoval způsob, jak odolat pokušení," říká.

Cena není nikterak závratná. Pohybuje se od 60 do 75 liber, v přepočtu tedy přibližně od 1 700 Kč do 2 200 Kč. Otázkou však zůstává, zda se žena či dívka, které bude její partner chtít takový doplněk navléknout, radši nepodívá po jiném muži. Co si o takové "pojistce" věrnosti myslíte vy? Řekněte nám svůj názor v diskuzi pod článkem.

Autor: Lenka Chvostová, INT