Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pozor: 6 věcí kvůli kterým muž ztratí chuť na sex!

Nikdy si nedělejte legraci z mužova přirození. Pak si totiž můžete být stoprocentně jistá, že na sex ztratí chuť. S vámi možná už navždycky.
13. ledna 2011 | 08:06

Možná to pro někoho bude překvapením, ale opravdu existují určité věci, které jsou mužům tak nepříjemné, že ztratí chuť na sex. Čeho se tedy vyvarovat, aby sexuální život neskomíral nebo dokonce úplně neustal?

1. Nechuť partnerky

Pokud dá žena najevo, že na postelové hrátky opravdu nemá ani pomyšlení a ještě k tomu se tváří znechuceně, odradí její postoj 38 % mužů. Nevole k sexu se dá vyjádřit i milejším způsobem, než kyselým či dokonce opovržlivým výrazem. Odmítaný muž by si také potom mohl myslet, že se s partnerkou nebude milovat už nikdy. A potom to většinou špatně končí.

2. Žena o sebe moc nedbá

Neoholenost, mastné vlasy, neupravené nehty, v nejhorším případě zápach. To jsou věci, které vadí 73 % pánského pokolení. I když má žena na starosti celou domácnost a péči o rodinu, neznamená to, že bude zapomínat pečovat sama o sebe! Navíc večerní voňavá lázeň je i příjemným relaxem po upoceném, ulítaném dni plném povinností.

3. Zlobivé děti

Tuto situaci zná snad každý rodič. Děti se sice zaženou do postele, ale stále se vracejí a musí vám něco důležitého říct nebo něco akutně potřebují. Jenže rodiče by si zrovna chtěli trochu zašpásovat... Strach, že do ložnice vtrhnou děti, odradí 42 % tatínků. Otázka je, jak z toho ven, když děti ne a ne spát. Zamknout se?

4. Neříkání komplimentů

Ženy potřebují stále slyšet, jak jim to sluší, jak jsou krásné a sexy. Zapomínají ale, že muži jsou v tomto ohledu úplně stejní. A pochvala za hezky přitlučenou poličku někdy prostě nestačí. 63 % mužů tvrdí, že pokud nejsou chváleni i za svou fyzickou atraktivnost, ztrácejí chuť na milování, protože je trápí obavy, zda partnerku vůbec sexuálně přitahují.

5. Pleť ze solárka

V jednoduchosti a přirozenosti je krása, to je známý fakt. Proč se tedy stydět za barvu své kůže, pokud není opálená jako pokožka hollywoodských hvězd? Při opalování v soláriu navíc může dojít k tomu, že pak ženy vypadají jako mrkve. A muži se radši spokojí s bledší pletí než s oranžádou.

6. Slzavé údolí

Pláč má na muže zajímavé účinky. Nejenže většina z nich neví, jak se v takové situaci chovat, ať už žena brečí z jakéhokoli důvodu, ale izraelští vědci nedávno zjistili, že slzy jim berou chuť k sexu. Možná proto, že uplakaná, oteklá dáma není zrovna nejatraktivnější. Podle vědců je v tom ale i něco jiného - mužské čichové senzory prostě neznatelné aroma slz nesnesou.

Autor: INT, mivr, Klena