Neděle 19. května 2024
Svátek slaví Ivo, zítra Zbyšek
Oblačno, bouřka 20°C

6 trapasů, které se staly v posteli! Nahé seznámení s rodiči, budíček od hasičů

  • 6 trapasů, které se staly v posteli!
    8. května 2024 | 06:00

    Každému z nás se někdy stal nějaký trapas při milování, na který neradi vzpomínáme. Pojďme si na základě příběhů ostatních říct, že vždy vše může být hůř…

  • Není mokro jako mokro 

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    „Se svým novým objevem jsme se hned na třetím rande dostali k němu domů a chystali se na ty nejintimnější věci. Byla úplná tma a o to to bylo víc vzrušující. Cítila jsem tam dole nějaké divné mokro, ale nevěnovala jsem tomu moc velkou pozornost, protože mě hned napadlo, že to vychází z mých pocitů motýlků v břiše. I mého partnera to vzrušovalo a až jsem byla překvapená, jak silné to je. Vystřídali jsme snad všechny polohy a druhy sexu a když přišlo na orální, který jsem prováděla já, ucítila jsem v puse divnou chuť železa. V tu chvíli ve mně zatrnulo a začala jsem přemýšlet, kdy to vlastně mám dostat. „Sakra”, zakřičela jsem. Okamžitě jsem rozsvítila a to, jak jsme vypadali, nebylo ani trochu vtipné, alespoň v tu chvíli a pro mě opravdu ne. Ta vlhkost – to byla moje menstruace. Byli jsme oba úplně totálně celí od krve a v posteli to vypadalo jako po jatkách. Větší trapas jsem nezažila, ale bohužel úplně nešlo utéct. Museli jsme to uklidit, oba se umýt a víte co? Jsme spolu dodnes a teď se tomu smějeme, ale měli jsme asi týdenní pauzu, protože jsem se neuvěřitelně styděla!”

    Patricie (34) 

  • Zážitek s policisty

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    Milujeme se na lavičce v parku, stíněni keři. Přijde policista a volá: Co tam děláte? Odpovím po pravdě – souložíme. Tato činnost není na veřejně přístupných místech povolena, a to ani v noci, a tak policista požadoval stovku pokutu. Povídám: "Máňo, půjč mi stovku, ať je pokoj." Na to policista: "Jste tam dva, tak dvě stě!"

    Ladislav (28) 

  • Před sexem se vyprázdněte! 

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    „Přísahám, že se mi nikdy nic trapnějšího nestalo a vždycky, když to vyprávím, lidé se popadají za břicho, ale mně to v tu chvíli zase tak vtipné nepřipadalo. Už dlouho se mi líbil jeden kluk, bylo mi asi 18. Já jsem se styděla a čekala, až si mě všimne a ozve se mi. A opravdu se tak stalo! Domluvili jsme se, že se sejdeme, a protože to mělo být odpoledne, ještě jsem si s rodinou dala před odchodem oběd, byla to vynikající svíčková od mé mamky. Nutno podotknout, že mi ta smetanová omáčka moc nesedla a už když jsem ji dojedla, jsem cítila divné škrundání v břiše. Těšila jsem se ale na rande, a tak jsem tomu nevěnovala pozornost. Vyrazila jsem k tomu klukovi domů a k mému velkému údivu, na to chtěl hned skočit. Nebyla jsem proti, začali jsme se líbat a za chvilku jsme byli nazí v posteli ale bolest mého břicha se zároveň stupňovala. Myslela jsem si, že si jen trochu ulevím a bude to dobrý. Teď už asi tušíte, co se stalo. Prostě jsem se tam před ním po... Byla jsem zbabělá, popadla věci a utekla. Doteď se stydím, že jsem tam nezůstala a nechala ho to uklidit. Doma jsem musela všechno oblečení hodit do prádla. Nikdy jsme spolu už nepromluvili a on se na mě ani nepodíval, když jsem ho potkala. Ponaučila jsem se a s bolestí břicha už nikdy víc!”

    Jarka (42)

  • Seznámení s budoucími tchány 

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    „V době kdy jsme spolu s manželkou jen chodili, jsme jednou v neděli u jejich rodičů po milování skončili u nich ve vaně. Po chvíli se ozval klíč ve dveřích a do bytu vstoupili rodiče manželky včetně dědečka a nezletilé sestry. Zanechávajíce za sebou potoky vody jsem zmizel na sousedící WC, budoucí manželka simulovala hygienu v koupelně. Mokrý a nahý jsem stál na WC a přemýšlel jak se dostat k nějakému oblečení na druhém konci bytu. Modlil jsem se, aby někdo z příchozích nechtěl navštívit onu místnost, každá minuta byla věčnost. Po dlouhých minutách mi manželka donesla tajně oblečení a bez utírání jsem do něho skočil. Mokrý a červený až za ušima jsem opustil WC a nezbývalo nic jiného, než se seznámit s budoucím tchánem a tchyní. Ten den jsem na ně jistě zanechal hluboký dojem, nepamatuji se, že bych dříve nebo později tak koktal.”

    Libor (40)

  • Našli je hasiči a členové rodiny

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    „Pozval jsem svou o 12 let starší kolegyni k nám domů a pro jistotu zamkl a nechal klíč ve dveřích. Po milování a pár skleničkách vína jsme nazí tvrdě usnuli. O to šílenější bylo probuzení. Během našeho spánku, totiž přišla máma domů. Nemohla se dostat domů, zvonek jsme měli rozbitý a tak mi zkoušela volat aspoň na mobil. Po dvou hodinách strachu, zda se mi něco nestalo, se tedy rozhodla pro razantní řešení - zavolat hasiče pro vylomení zámku. Když jsme se konečně probudili, stáli nad námi dva hasiči, policistka, děda, bratr a jeho kamarád.”

    Marek (21)

  • Orální sex v přímém přenosu 

    6 trapasů, které se staly v posteli!
    Autor: istock.com

    „S přítelem jsme jeli na dovolenou autem. Jeli jsme hrozně dlouho po dálnici a já se rozhodla, že mu udělám orální sex přímo v autě. Rozepnula jsem mu poklopec a začala mu dělat dobře. Byl sice trochu v šoku, ale nebránil se. Završila jsem své dílo orálním sexem. Na benzínce jsem si šla pak koupit vodu a jeden pán u pokladny mi říká, jestli bych teď nechtěla přestoupit k němu, že mám dobrou techniku. Byla jsem v šoku a pak jsem si uvědomila, že celou dobu vedle nás popojížděl kamion, ve kterém seděl on.“

    Šárka (30)

Autor: Monika Vráblíková
Klíčová slova:  sex, trapas, trapasy, láska
Diskuse ke článku
.