Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sprchování nikdy nebylo tak sexy! Tipy, jak si to nejlépe udělat proudem vody

  • 3. října 2020 | 06:00

    Sprcha je místem, které máme většinou samy pro sebe, taková úniková místnost, kde můžeme chvíli rozjímat a užít si klidu a sebe sama. Možná i proto je sprcha výborným místem, kde to užívání si můžeme dovést do ještě vyššího levelu.

    Masturbace ve sprše není pro mnoho z nás žádnou novinkou, ale jsem přesvědčena, že jsou tu i takové ženy, které to nikdy nezkoušely. V koupelně se totiž můžete zamknout a nikdo vás při vodních hrátkách nebude rušit. Možná je čas to vyzkoušet.

  • Hra s teplotou

    Autor: iStock

    Změny teploty mohou mít na citlivou vulvu zajímavé účinky. Dlaždičky ve sprchovém koutě jsou většinou chladné, zkuste se k nim přitisknout celou přední částí těla i s vulvou a poté, co se zchladíte, na sebe pustit proud teplé vody. Stejně tak můžete střídat teplotu vody, která svým dopadem na klitoris stimuluje erotogenní zónu.

  • Sexy příběhy

    Autor: iStock

    Pokud máte čas udělat si pro sebe ještě delší chvilku než jen tu k hupnutí pod sprchu, dejte si třeba vanu. Navoďte si příjemnou atmosféru, zapojte svíčky nebo to, co máte ráda. Vezměte si s sebou do vany knihu, která obsahuje erotické čtení. Navnaďte svou fantazii a vzrušení vystupňujte do bodu, kdy vás dostane i pouhé tření žínkou!

    Lidé přiznali, jaká byla jejich první masturbace:

  • Nastavení proudu

    Autor: iStock

    Nastavit proud vody tak, aby příjemně stimuloval klitoris, je také dost důležité. Některé moderní sprchy mají několik nastavení proudu vody, takže tam je snazší najít si ten, který vám vyhovuje, nebo je dokonce střídat. U sprchových hlavic staršího typu si mnoho žen poradí tím, že odšroubuje celou hlavici a nechá jen vytékat proud z hadice.

    Expertka vám poradí, jaké hračky pořídit pro snadné vyvrcholení:

    Video se připravuje ...
    Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Lubrikační gel

    Autor: iStock
    Pokud máte ráda při sexu stimulaci jak vnější, tak vnitřní, vězte, že ve sprše se vám bude vaše přirozené vlhčení odmývat vodou. Proto je dobré vzít si k ruce pořádné množství lubrikačního gelu, protože s tím vám to půjde mnohem lépe. Záleží na tom, jestli při masturbaci používáte jen prsty, nebo i hračky. Podle toho zvolte typ lubrikačního gelu.

  • Hračky

    Autor: iStock

    Rozhodně doporučuji pořídit si malého pomocníka, který vám bude i v koupelně k dispozici. Jelikož se budete pohybovat dost ve vodě, myslete na to, že erotická pomůcka by měla být voděodolná. Mnoho žen nedá dopustit na podtlakové stimulátory klitorisu, ale kvůli proudu vody na klitoris by bylo možná super pořídit si dildo nebo vibrátor.

Diskuse ke článku
.