Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sex Box: Převratná technika, která ukáže, zda se partneři skutečně milují

19. září 2017 | 06:00

Belgická sexuoložka Goedele Liekens přišla s novou metodou, která podle ní jasně ukazuje, zda jsou milenci skutečně zamilovaní do sebe navzájem. Jde o jakýsi sex box, v němž se partneři milují. A hned nato se jdou před kamerami vyzpovídat, jaký je jejich sex. Na své myšlence založila rovnou celý televizní pořad. 

Goedele Liekens je přesvědčena, že lidé dokážou mnohem otevřeněji mluvit o svém sexuálním životě těsně potom, co se pomilují. To, jak moc je jejich vztah vážný a zda jsou do sebe oba zamilovaní, se podle ní pozná podle jedné jediné polohy.

Podívejte se, co vadí v posteli ženám: Tohle v posteli nikdo slyšet nechce:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)

Lotosový květ

Poloha lotosového květu by měla být tou klíčovou v detekci pravé lásky. Na partnera sedícího na posteli nebo na zemi – záleží na tom, kde se právě nacházíte – si sednete obkročmo, čelem k němu. Nohy pokrčíte a obejmete ho jimi a rozevřete kolena. Při této poloze si hledíte intenzivně do očí, a jak tvrdí odbornice, mělo by dojít k „probuzení genitálií".

Autor: iStock

Jak to funguje
V poloze lotosu by po intenzivním propojení pohledem mělo dojít k samovolnému stahování svalů vaginy, při kterém by se měl jaksi nasát penis dovnitř. V případě, že se vám vagina promění v jakýsi vysavač, by to mělo znamenat, že vaše láska je opravdová. Je to trochu vachrlatá teorie, ale odzkoušené to nemám, takže nemohu posoudit.

Autor: iStock

Pořad v televizi
Goedele Liekens má dokonce svůj pořad v televizi s názvem Sex Box. Věřte tomu nebo ne, našli se tací jedinci, kteří přišli do televize, vlezli do boxu a tam se spolu milovali. Dovnitř není vidět, ale všichni vědí, co se vevnitř děje. Když jsou hotoví, vylezou ven a povídají si o svém sexuálním životě.

Autor: iStock

Reakce
Sexuoložka chtěla tímto pořadem otevřít oči společnosti, protože zjistila, že mnoho párů se vůbec o svých sexuálních potřebách a přáních nebaví. Mnohdy ani sami jedinci nevědí, co se jim samotným líbí. Komunikace je zkrátka klíčem ke všemu. Mnoho puritánů ovšem také pořad kritizuje, vadí jim sexuální obsah, i když skrytý za zdmi kostky.