Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vzrušující hrátky v každé poloze? Pořiďte si do ložnice zrcadlo!

  • 25. října 2016 | 06:00

    Dívat se na to, jak si dva lidé užívají milostných hrátek, je vzrušující. Máme to rády v romantických filmech a mnoho z nás se občas rádo podívá i na něco malinko ostřejšího. Možná vás vždycky lákalo dát si švédskou trojku, ale neměla jste k tomu odvahu. Nenuťte se a zkuste do sexu s partnerem zapojit velké zrcadlo, ve kterém můžete sledovat sami sebe jako na filmovém plátně. Vyzkoušejte tyto triky.

  • Dává nové perspektivy


    Autor: shutterstock
    Polohu zezadu nemají některé ženy rády, protože jim připadá příliš živočišná a postrádají při ní oční kontakt s partnerem. Použijete–li v ložnici zrcadlo a budete provozovat tuto polohu před zrcadlem, potom to nejen vám, ale také partnerovi poskytne mnohem bohatší výhled. Když si budete přes zrcadlo hledět do očí, budou lítat hotové plameny vášně.
  • Ruční práce


    Autor: shutterstock
    Zrcadlo můžete využít i k zcela novým experimentům a hrám. Například pokud máte zrcadlo na skříni u postele, váš partner si sedne naproti zrcadlu a vy obkročmo za něj. Přitisknete k sobě vaše nahá těla a jednu ruku mu položíte na břicho a druhou ho začnete ručně uspokojovat. Pohled do zrcadla bude pro vás oba velice vzrušující.
  • Poloha na koníčka


    Autor: shutterstock
    V poloze, kdy si vašeho drahého pěkně osedláte, se cítíte silně a žensky. Je to poloha, která vám dává moc a sebevědomí. Pokud navíc budete mít v čele postele nebo na stropě nad sebou zrcadlo, můžete sledovat to, co vidí on. Zrcadlo na stropě zase poskytuje partnerovi pohled na vaši sexy prdelku.
  • Zpomalte předehru


    Autor: shutterstock
    Před velkým zrcadlem na skříni nebo v chodbě se začněte pomalu svlékat, ale dělejte všechno mnohem pomaleji než obvykle. Mazlete se s tím a hrajte pro něj divadélko. Můžete se i vyměnit, pomáhat si navzájem, zkrátka vše je povoleno.
  • Pohled z výšin


    Autor: shutterstock
    Už jste někdy zkoušela muže orálně uspokojovat u velkého zrcadla? Kleknout si před něj na zem a udělat mu to tak, že se z toho zblázní. Zrcadlo zde opět hraje roli pomocníka, který dovolí nahlédnout na vše i z jiného úhlu pohledu.
  • Striptýz


    Autor: shutterstock
    Je to v podstatě podobné jako předehra svlékání, až na to, že tentokrát ho posadíte jako diváka, který se bude moct dívat na vaše představení. Hudba, tanec, smyslné pohyby. Zrcadlo vám poslouží jako šikovný taneční partner. Striptýz vás pravděpodobně vzruší natolik, že skončíte sexem partnerovi rovnou na klíně.

Diskuse ke článku
.