Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaká jste v posteli, prozradí vaše oblíbená květina

  • 8. března 2016 | 06:00

    O květomluvě jste už určitě slyšela. Květinou může chlap vyjádřit, co si o vás myslí a co k vám cítí. Víte ale, že vaše oblíbená rostlinka může prozradit ještě mnohem víc? Které květiny udělají vždy a všude největší radost právě vám? Přečtěte si, jakou milenkou byste podle vaší oblíbené květiny měla být.

  • Kopretina

    Autor: shutterstock.com
    Jednoduchá a nevinná krása téhle květiny může na první pohled mást. Vy, které ji milujete nade všechny ostatní, jste trochu sebestředné a sobecké, co se výkonu v posteli týče. Spoléháte na svou krásu a myslíte si, že to vám stačí. Vlastní iniciativa vám moc neříká. Přesto si dovedete muže pěkně omotat kolem prstu.

  • Lilie

    Autor: shutterstock
    Milovnice bílých a voňavých lilií jsou čistota a skromnost sama. To v posteli není zrovna předností, i když jsou muži, kteří tohle na ženách milují. Sex není disciplínou, kterou byste nedokázala vyškrtnout ze svého života. Dračice z vás v sexu nikdy nebude. Jste velice tolerantní a nečekáte ani od partnera žádné supervýkony.

  • Růže

    Autor: Shutterstock.com
    Pomalu rozkvétá, ale rychle uvadá. Dlouhými předehrami si vás získá každý milenec, jsou pro vás důležitější než sex samotný. Jakmile potom totiž dojdete ke kýženému orgasmu, váš zájem o sex začíná rychle opadat. Muži jsou okouzleni a udělali by cokoli, jen aby vás potěšili.

  • Tulipán

    Autor: shutterstock
    Ženy, které mají oblíbené tulipány, jsou velice něžnými milenkami. Svého partnera rády rozmazlují, a to nejen v běžném životě, ale také v sexu. Vidět partnera, jak si užívá jejich péče, je neuvěřitelně vzrušuje. Stejně jako květina sama, tak i ženy, které ji milují, vyžadují něžné zacházení.  

  • Slunečnice

    Autor: Blesk – Kateřina Moravcová
    Když se ženy milující slunečnice zamilují, tak je pro ně jejich partner něco jako bůh. Vzhlížejí k němu a každé partnerovo přání rády splní. V sexu se tedy nebojí experimentovat v žádném ohledu a jsou velice snaživé. Bývají ovšem přehnaně žárlivé a majetnické.

  • Karafiát

    Autor: shutterstock
    Trochu rozčepýřená květinka, kterou kvůli nedostatku jiných květů v době komunismu obdarovávali všichni muži své drahé polovičky, není zrovna favoritkou v oblíbenosti. Je to škoda, protože tahle „holka od vedle“, jak by se dala popsat i její milovnice, je docela fajn. Je to rozpustilá a hravá milenka, se kterou se v posteli rozhodně nikdo nudit nebude.

  • Gerbera

    Autor: Isifa.com
    Krása a upřímnost se snoubí v této květině, která je možná hned po růži jednou z nejoblíbenějších. Ženy, které ji mají rády, jsou upřímné i v sexu. Nenechají svého milence tápat, samy si řeknou, co je dělá šťastnými a jak se jim to líbí. S ničím neztrácejí dlouho čas a většinou jdou rády hned na věc. To občas některé plašší typy mužů může trochu vyděsit. 

Klíčová slova:  květina, sex, prozradit, láska, tajemství
Diskuse ke článku
.