Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIDEO: Expertka radí, jak začít s análními hrátkami

  • Video se připravuje ...
    28. listopadu 2015 | 06:00

    Anální stimulace je podle slov specialistky z erotického butiku stále populárnější. Den ode dne se zvyšuje zájem o potřebné pomůcky, a tudíž by zřejmě bylo na čase, abychom jim také věnovaly trochu pozornosti. Rozdělíme si je podle toho, zda jste teprve začátečník nebo už máte s tímto druhem stimulace své zkušenosti – podobně, jako nám vysvětluje na videu Zuzana.

  • Začátečníci

    Autor: shutterstock

    Pokud s drážděním análního otvoru teprve začínáte, nepouštějte se do žádných divočin. Ze všeho nejdříve se zaměřte na řádnou lubrikaci. Konečník není jako vagina, která se vzrušením sama zvlhčí, a průnik do ní je tím pádem zcela hladký a bezbolestný. Myslete tedy dopředu na koupi lubrikačního gelu. Ten by měl být na vodní bázi.

  • První hračka

    Autor: shutterstock
    Pokud ještě nejste expertkou v oblasti análního sexu, ale láká vás tohle území prozkoumat, začněte s malými análními kolíky. Existují také nasazovací malinká dráždidla, říká se jim anální prstík, která slouží k jemnému dráždění. Dokonce existují i sady pro začátečníky, které kromě různých dild, vibračních kolíků a návleků na prsty obsahují plátky růží na dokreslení romantické atmosféry! 

  • Anální šperk

    Autor: shutterstock
    Ano, slyšíte správně, existují i anální šperky. Pokud budu citovat Zuzanu Stejnou z butiku Intimity, řekla bych: „Pokud chcete potěšit partnera, pořiďte si anální šperk.“ Anální šperk má na svém konci Swarowského kameny, a tím pádem nejen působí jako ozdoba, ale konec, který máte zavedený do análního otvoru, je i tvrdý, takže během sexu ho partner cítí, a to ho dráždí.

  • Anální řetízek

    Autor: shutterstock
    Další pomůcka, která vám při začátcích může být k ruce. Anální řetízky se totiž do řitního otvoru vsunují postupně. Na řetízku jsou články, které se postupně zvětšují, a tak tím, že začátek řetízku pomalu postupuje kupředu, můžete snadno zjistit vaši kapacitu a možnosti průniku. S řetízky ukotvenými na pevném středu se snáz manipuluje.

  • Anální vibrátor

    Autor: Shutterstock.com
    Anální vibrátory jsou oproti běžným hladší a menší. Na konci jsou kvůli bezpečnosti rozšířené. Na rozdíl od vaginy totiž u análního otvoru hrozí to, že pokud do něj něco vjede, tak to může vklouznout hodně hluboko, a tak jediný, kdo vám v tomto případě dokáže poskytnout pomoc, bude pan doktor. Takže opatrně.

Diskuse ke článku
.